​Για την περίοδο των παχιών αγελάδων, τότε που τα χιλιάδες ευρώ έπεφταν αβέρτα σε ηθοποιούς, παραγωγές και σίριαλ, μίλησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας» έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας:

«Κάποια στιγμή είχαμε ξεφύγει όλοι μας στις οικονομικές απαιτήσεις. Και οι παραγωγοί, και οι ηθοποιοί και τα κανάλια… χτίζαμε πάνω σε μια φούσκα όλοι. Ένα τηλεοπτικό επεισόδιο κόστιζε από 80.000-150.000 ευρώ! Τώρα ένα επεισόδιο δεν νομίζω πως ξεπερνά τα 12.000 ευρώ!»

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι φήμες που ήθελαν μερίδα ηθοποιών να πληρώνεται με 20.000 ευρώ το επεισόδιο… δεν ίσχυαν:

«Τα 20.000 ευρώ ανά επεισόδιο που είχε ακουστεί ότι έπαιρναν ηθοπο��οί, δεν υπήρξαν. Ξέρω ότι είχαν φτάσει τα 14.000- 15.000. Τα 20.000 ευρώ είναι υπερβολή!»

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν, καθώς πλέον με το σίριαλ «Μουρμούρα» που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, «φροντίζουμε να κάνουμε πιο φτηνή παραγωγή, που να έχει να πει κάτι, και να χάσεις ένα επεισόδιο δεν σε πειράζει! Το φοβερό είναι ότι το παρακολουθούν από παιδιά…μέχρι γέροντες!»

Τέλος δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχιστεί και για τα επόμενα δέκα χρόνια το σίριαλ:

«Εγώ είμαι από αυτούς της Μουρμούρας που πιστεύουν ότι θα πάει δέκα χρονιές. Είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω, είναι εμπνευσμένο και μ΄αρέσει πάρα πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.