​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο, διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

H Tζεμρέ πρόκειται να αφεθεί ελεύθερη. Αν και ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο ανάμεσα σε εκείνη και τον Κουζέι, τους περιμένει ακόμη μία δοκιμασία. Οι υπαινιγμοί της Σιμάι στον Κουζέι, η οποία νιώθει τύψεις απέναντί του, βάζουν τον Κουζέι σε σκέψεις από τη μία, και από την άλλη αναπτερώνουν τις ελπίδες του για να αφεθεί ελεύθερη η Τζεμρέ.

Ο Κουζέι αναλαμβάνει δράση μετά από την κουβέντα του με τη Σιμάι και ο Μπαρίς έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερό του φόβο. Ο Γκιουνέι κερδίζει έδαφος μαθαίνοντας τις συναλλαγές ανάμεσα στον Μπαρίς και τη Ντενίζ. Για πρώτη φορά νιώθει αρκετά δυνατός να τα βάλει με τους Σινανέρ. Από την άλλη πλευρά, η πιθανότητα απελευθέρωσης της Τζεμρέ, παρ’όλα τα εμπόδια, γίνεται αιτία αλλαγής πλεύσης του Γκιουνέι. Αν βγει η Τζεμρέ από τη φυλακή, πρέπει να γίνει υπό συγκεκριμένους όρους...

Η Γκουνέι, ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Κουζέι και των Σινανέρ, ζητάει από τον Κουζέι κάτι εντελώς απίθανο με αντάλλαγμα την απελευθέρωση της Τζεμρέ.

Η ελευθερία της Τζεμρέ εξαρτάται πια από τον Κουζέι. Η Τζεμρέ αρρωσταίνει ξαφνικά στη φυλακή και φτάνει στα όρια του θανάτου. Η Γκιουλτέν και ο Κουζέι κλονίζονται συθέμελα όταν μαθαίνουν ότι η Τζεμρέ πρόκειται να εγχειριστεί.

Ο Κουζέι, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει τη Τζεμρέ από τη φυλακή, στο τέλος μαθαίνει σοβαρές πληροφορίες περί ύπαρξης ενός τρίτου προσώπου εκείνη τη νύχτα στην έπαυλη. Ο Κουζέι και ο αστυνόμος Σερέφ κυνηγούν ο καθένας χώρια τη Σιμάι. Ο Γκιουνέι πιστεύει ότι έχει δια παντός εξασφαλισμένη τόσο τη θέση του στην εταιρία όσο και στην έπαυλη, μην γνωρίζοντας όμως τον κίνδυνο, που παραμονεύει. Όταν ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο για τον Κουζέι και τη Τζεμρέ, τους περιμένει μια ακόμα δοκιμασία...