​Η… μπουλντόζα που κοσμούσε την τούρτα γενεθλίων του Αντώνη Ρέμου έκανε θραύση στην έναρξη του τελικού του «The Voice», με τους coaches να πειράζουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα εί��αι ο νικητής και τη Δέσποινα Βανδή να καταγγέλλει το συνάδελφό της!

«Δε θέλω να λέω πολλά, αλλά… Πιστεύω θα καίει σα λάβα το αίμα του Ποντίου! Σήμερα αρχίζει το ποντιακό γλέντι, Πόντιοι όλοι της Ελλάδας ενωθείτε, βγείτε στους δρόμους!», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Παίρνοντας τη σκυτάλη, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στη μπουλντόζα και… καταγγέ��λοντας τον Αντώνη Ρέμο ότι πορώνει ακόμα και με τηλεφωνήματα το κοινό, συνέχισε: «σας προκαλώ, σήμερα το βράδυ να μετρήσετε πόσες φορές θα πει ο Αντώνης Ρέμος τις λέξεις “Πόντιοι”, “ποντιακό” και τα λοιπά».

«Πιστεύω ότι όποιο από τα παιδιά το πάρει, θα το αξίζει! Το θέμα δεν είναι να κερδίσουν το παιχνίδι, αλλά να πετύχουν στη ζωή τους και να πραγματοπ��ιήσουν το όνειρό τους», ήταν το σχόλιο του Μιχάλη Κουϊνέλη, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου ευχήθηκε να απολαύσουν όλοι μια μεγάλη μουσική βραδιά.

Δείτε στο βίντεο τα λόγια των coaches για το ποιος θα είναι ο νικητής