​Με… νυφικό θα δούμε προκλητική και πολυσυζητημένη κοκκινομάλλα σταρ του Χόλιγουντ Λίντσεϊ Λόχαν, η οποία εμφανίζεται στο επεισόδιο της σειράς του Star «2 Broke Girls», που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή, στις 16:40!

Η Λίντσεϊ συμμετέχει στο 21ο επεισόδιο και υποδύεται την Κλερ Ντέινς, μια μέλλουσα νύφη που ζητάει από τη Μαξ και την Κάρολαϊν να αναλάβουν την ετοιμασία της γαμήλια�� τούρτας.

2 BROKE GIRLS - 4.jpg

Η Κλερ, όμως, παιδεύει τις δύο φίλες με τις απαιτήσεις και τα καπρίτσια της, αλλά και με τις συνεχείς αλλαγές που τους ζητάει στο στυλ της τούρτας! Ωστόσο, τη μέρα του γάμου, η Κλερ, όχι μόνο έχει αλλάξει γνώμη για την τού��τα, αλλά έχει αμφιβολίες και για το αν θέλει να παντρευτεί τον αγαπημένο της Τιμ…

2 BROKE GIRLS - 5.jpg

Κάποια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για μεγάλα προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Σύμφωνα με αυτά, η Λόχαν ήταν ράκος, ξέχναγε τα λόγια της και η παραγωγή αναγκάστηκε να κάνει υπερωρίες για να μπορέσει να γυρίσει το επεισόδιο και να το παραδώσει στην ώρα του. Επίσης, σχολιάστηκε καυστικά και το νέο μπότοξ στα χείλη της ηθοποιού: «όταν την ακούς να μιλάει, ακούγεται σαν κάποιον, που έχει κάνει ένεση νοβοκαϊνης πριν μια ώρα».

Η Κατ Ντένινγκς, η Μαξ της σειράς, υπερασπίστηκε τη Λίντσεϊ και ισχυρίστηκε πως όλα όσα γράφτηκαν είναι τρομερά ψέματα. «Αυτό το άρθρο λέει ανοησίες. Η Λίντσεϊ ήταν εξαιρετική συνεργάτης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πάντα έτοιμη και διαβασμένη, γλυκιά με όλους και πάνω από όλα επαγγελματίας. Δεν είναι ωραίο να διαδίδονται ��ήμες και ψέματα», έγραψε στο Twitter.

2 BROKE GIRLS - 2.jpg