​Αδιάψευστοι μάρτυρες θα σταθούν οι φωτογραφίες του Κουζέι με την Τζεμρέ, την ώρα που οι εξελίξεις με την εταιρεία τρέχουν, στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», την οποία μεταδίδει καθημερινά, στις 08:00, το Star!

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στις φωτογραφίες του Κουζέι και της Τζεμρέ, που δημοσιεύτηκαν και τις οποίες δεν μπορούν να διαψεύσουν. Η συμφωνία που σύναψε η Τζεμρέ με τον Μπαρίς γίνεται ακόμα μεγαλύτερο βάρος στις πλάτες της. Στη δυστυχία του Γκιουνέι προστίθεται και ο θυμός. Ό,τι ανήκει στον Κουζέι μεγαλώνει τα κενά στη ζωή του Γκιουνέι. Η Μπανού έχει μάθει πλέον ότι ο γάμος της με τον Γκιουνέι στηρίζεται σε ένα μεγάλο ψέμα. Ο Σαμί λύνει τη σιωπή του όταν καταλαβαίνει πλέον πως ό,τι και να γί��ει, ο Κουζέι δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τη Τζεμρέ. Η Εμπρού Σινανέρ ετοιμάζεται να κλείσει μια νέα συμφωνία λίγο πριν μπει η εταιρία στο χρηματιστήριο εξαιτίας του σκανδάλου με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες. Ο Κουζέι κ��νει έναν απολογισμό των γεγονότων. Και να θέλει να αποκαταστήσει τη σχέση του με τη Ντεμέτ, πράγμα για το οποίο τον πιέζει και η Τζεμρέ, ο θυμός του απέναντι στον Σερέφ δεν τον αφήνει.

Στη συνέχεια, ο Σερέφ βρίσκει έναν άλλον τρόπο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στον Κουζέι. Θα μιλήσει πια στη δική του γλώσσα. Τη μέρα που ανακοινώνεται η είσοδος της εταιρίας στο χρηματιστήριο, η Τζεμρέ και ο Μπαρίς ως πρωταγωνιστές δίνουν τη δική τους παράσταση μπροστά στις κάμερες. Η προσοχή των δημοσιογράφων στρέφεται και πάλι στην Τζεμρέ και τον Κουζέι. Η Τζεμρέ, καθώς σκεφτόταν ότι έκανε το τελευταίο της καθήκον βάσει της συμφωνίας της με τον Μπαρίς, δεν αντιλαμβάνεται τους δημοσιογράφους, που ακόμα την ακολουθούν. Η Σιμάι προσπαθεί να προσαρμοστ��ί στο νέο της περιβάλλον αλλά νιώθει ακόμα πληγωμένη από τον Μπαρίς. Τα νέα που δημοσιεύτηκαν εκείνη τη νύχτα στο διαδίκτυο και τρέλαναν τον Μπαρίς, τον οδήγησαν στο να σπάσει την τελευταία σ��μφωνία που είχε συνάψει. Την ίδια νύχτα, η Τζεμρέ πηγαίνει στο σπίτι του Μπαρίς, χωρίς να γνωρίζει τι έχει προηγηθεί. Μετά τα τραγικά γεγονότα αυτής της νύχτας, δύσκολες μέρες περιμένουν τον Κουζέι και την Τζεμρέ