​Τα σχέδιά της για την βάπτιση της κορούλας της αποκαλύπτει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που φωτογραφίζεται μαζί με το σύζυγό της τρεις μήνες αφότου έγιναν πρώτη φορά γονείς!

«Είμαστε ευλογημένοι γιατί ο Θεός μας έδωσε ένα καλόβολο μωρό. Δεν κλαίει, δεν ξυπνάει το βράδυ, δεν μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Ακόμα και τη μέρα που βγήκαμε από το μαιευτήριο, το βάλαμε στην καλαθούνα το μεσημέρι κι αυτό κοιμήθηκε! Όταν ξύπνησε, το βάλαμε ανάμεσά μας στο κρεβάτι και ούτε έκλαιγε, ούτε τίποτα», λέει η 32χρονη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη.

Από την πλευρά του, ο σύζυγος της Ελιάνας, Νικόλαος Φαράκλας, παραδέχεται ότι δεν είναι χαζομπαμπάς, αλλά και ότι… τσαντίζεται κάποιες φορές όταν η καλή του αναφέρει πως η μπέμπα μοιάζει περισσότερο σε εκείνη.

Όσο για τη βάπτιση της μικρής;
«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα πώς θα την βαπτίσουμε! Η βάπτιση θα γίνει μάλλον το επόμενο Καλοκαίρι, οπότε έχουμε χρόνο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις προσκλήσεις και όλη τη γραφιστική δουλειά θα αναλάβει ο Νικόλας, που σχεδίασε και τα προσκλητήρια του γάμου μας», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

ζευγαρι1 (444x800).jpg