​Το ΦΜ Live διοργανώνει τον πιο τρελό selfie διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλο 3.500 ευρώ μετρητά για τους τρεις καλύτερους!

Η τέταρτη εβδομάδα του «ΦΜ SELFIE» διαγωνισμού έχει θέμα «Στραβoμουτσουνιάσματα».

Τράβα selfie μόνος ή με παρέα, με τη γλώσσα έξω, με το μάτι κλειστό, με τα μάγουλα φουσκωμένα, με το ένα φρύδι πάνω. Όσο πιο αστεία, τόσο καλύτερα.

Πώς θα πάρεις μέρος

Στη σελίδα του ΦΜ Live στο Facebook κάθε εβδομάδα δίνεται ένα θέμα. Ο Φώτης και η Μαρία καλούν τους φίλους της εκπομπής να βάλουν έμπνευση, κέφι, φαντασία και να ανεβάσουν τις selfies φωτογραφίες τους, μόνοι τους ή με την παρέα τους.

Τα βήματα είναι απλά: αφού τραβήξουν την πιο αστεία, χαρούμενη, τρελή ή εντυπωσιακή selfie, πάντα σύμφωνα με το θέμα της εβδομάδας, πρέπει να μπουν στη σελίδα τουFacebook της εκπομπής. Στη συνέχεια πρέπει να μπουν στο ειδικό application ΦΜ SELFIE όπου θα ανεβάζουν τη φώτο τους, αφού την εντάξουν στο layout που θα υπάρχει διαθέσιμο εκεί.

Κάθε Πέμπτη στις 12:00 αλλάζει το θέμα της εβδομάδας και, την ίδια μέρα, συνεδριάζει η κριτική επιτροπή της εκπομπής, που επιλέγει το top 10 selfies της εβδομάδας. Μετά από πέντε εβδομάδες, θα έχουν προκύψει 50 φωτογραφίες, που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα διαγωνισθούν για τα χρηματικά έπαθλα.

Οι προθεσμίες και τα έπαθλα

Η υποβολή συμμετοχών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, ενώ η τελική φάση θα διαρκέσει μία εβδομάδα, έως και την Πέμπτη 2 Ιουλίου και οι νικητές θα προκύψουν από ψηφοφορία μέσω likes.

Η selfie που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα κερδίσει 2.000 ευρώ, η δεύτερη 1.000 ευρώ και η τρίτη 500 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο τις λεπτομέρειες για το διαγωνισμό αυτής της εβδομάδας!