​Το ότι δεν νιώθει αμηχανία όταν τον προσεγγίζει ερωτικά ένας άνδρας εξομολογείται ο Άκης Παναγιωτίδης, ο λεγόμενος «γόης» και κατά πολλούς φαβορί του φετινού «The Voice», ενώ αποκαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τις… Κύπριες!

«Δεν είναι κακό το φλερτ! Ίσα - ίσα που το θεωρώ πολύ τιμητικό. Με κολακεύει όταν βλέπω ότι ο άλλος με φλερτάρει και αισθάνομαι τιμητικά. Δεν είμαι πια πιτσιρικάς για να ψαρώσω. Ξέρω τι θέλω, ξέρω τα γούστα μου. Μία γυναίκα, ας πούμε, που θα σου τ��ν πέσει αλλά δεν σου αρέσει καθόλου, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι μία άσχημη εμπειρία. Και πάλι σε κολακεύει», λέει ο 31χρονος τραγουδιστής, σε συνέντευξή του στο κυπριακό «Down Town», προσθέτοντας πως το ότι οι απόψεις του είναι φιλελεύθερες οφείλεται στο γεγονός ότι μεγάλωσε στον Καναδά.

Επαναλαμβάνοντας ότι στο παρελθόν είχε σχέση τεσσάρων ετών με Κύπρια, ο Άκης δεν κρύβει την αδυναμία του στις γυναίκες του νησιού, αναφέροντας: «γενικά, έχω αδυναμία στις Κύπριες, γιατί είναι μελαχρινές και φλογερές. Η μητέρα της πρώην κοπέλας μου, ήταν συμμαθήτρια της Άννας Βίσση. Άσχετο αυτό! Η τότε κοπέλα μου μιλούσε και κυπριακά και μου άρεσε πολύ να τα ακούω…».

«Αισθάνομαι ευθύνη, όχι βάρος, που κάποιοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη μου. Θέλω να τα καταφέρω! Εντάξει, ωραία θα είναι αν κερδίσω εγώ. Ποιος άνθρωπος στη θέση μου δεν θα το ήθελε; Όμως το “The Voice” δεν σου εξασφαλίζει ότι θα κάνεις καριέρα και ότι θα έχεις μία μακρόχρονη πορεία. Είναι ένα σκαλοπάτι δυνατό ως προς αυτ�� - αν και το πρώτο. Ο δρόμος τώρα ανοίγεται μπροστά μου, δεν έφτασα ακόμα στο τέρμα. Ούτε θα στενοχωρηθώ αν δεν πάρω το τρόπαιο. Θα έπεφτα όμως αν δεν έφτανα ως τον τελικό, γιατί πιστεύω ότι το αξίζω - όπως το αξίζουν κι άλλα παιδιά», απαντά ο νεαρός τραγουδιστής, σχολιάζοντας εκείνους που τον θεωρούν φαβορί.