Φουλ επίθεση στο «The Voice» εξαπέλυσε ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Γιάννης Καραλής, χαρακτηρίζοντάς το «ριάλιτι του κώλ*υ», ενώ τα «σκάγια» πήραν και τους λεγόμενους έντεχνους τραγουδιστές, που έχουν καυτηριάσει το talent show.

«Το έβλεπα το “The Voice”, όχι φανατικά. Δε μου άρεσε ο Δάντης», είπε ο δημιουργός -που έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγα ονόματα του πενταγράμμου, μεταξύ των οποίων οι Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή, Χρήστος Δάντης και Λίτσα Γιαγκούση. Ωστόσο, ο Γιάννης Καραλής δεν έμεινε στη γνώμη του για τον τραγουδιστή, ο οποίος είναι βοηθός του Αντώνη Ρέμου, αλλά συνέχισε: «ένα ριάλιτι του κώλ*υ είναι, με τηλεφωνήματα για να γράφει το ταξίμετρο!».

Μάλιστα, όταν δημοσιογράφος του είπε πως «οι πιο έντεχνοι αντιμετωπίζουν τα παιδιά σα να έχουν λέπρα», ο συνθέτης ανέφερε: «τρελαίνομαι! Οι πιο έντεχνοι; Εγώ λοιπόν θέλω να είναι άτεχνος. Άσε με ρε γαμώτη! Ποιοι είναι οι έντεχνοι; Όλοι του Δημοτικού είναι! Ψάξ'το να δεις τώρα που σου το είπα! Όσοι είναι μη έντεχνοι, όπως ο Καρβέλας, εγώ και ο Φοίβος, έχουμε ένα πανεπιστήμιο...».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γιάννη Κάραλη