Να εξηγήσει τους λόγους που επιχείρησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το τέταρτο live του «The Voice» προσπάθησε ο Άκης Παναγιωτίδης μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, o «γόης» του μουσικού talent show, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ζήτησε να αποχωρήσει, επειδή δεν τον ψήφισαν οι τηλεθεατές, και να μείνει στο παιχνίδι η Εύα Τσάχρα. Από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη το κοινό ψήφισε να προκριθεί η Κατερίνα Καμπανέλλη, κάνοντας τον coach να ζητήσει σύσκεψη με τους υπόλοιπους τρεις. Τα μικρόφωνα έκλεισαν και, μετά τη συνεννόηση, ο Μιχάλης ανακοίνωσε ότι κρατάει τον Άκη Παναγιωτίδη.

akis-panagiotidis.jpg

Ο ίδιος προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να διευκρινίσω τον λόγο που έκανα πρόταση στο χθεσινό Live να αποχωρήσω οικειοθελώς από το παιχνίδι, για τυχόν παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα υπάρξουν για τα λόγια μου, αλλά και για να δικαιολογήσω, επίσης, το κοινό που με υποστηρίζει! Ο λόγος που ζήτησα να αποχωρήσω είναι γιατί πιστεύω πως αυτός που άξιζε να μείνει πραγματικά στο παιχνίδι ήταν αυτός που θα κέρδιζε το κοινό, που θα είχε την δύναμη να τον μαγέψει με την ερμηνεία του και αυτόν που θα χαίρετε να ακούει κάθε Κυριακή στο σπίτι του, για αυτό και τον ψηφίζει! Για αυτό τον λόγο, λοιπόν, θεώρησα άδικο να παραμείνω εγώ αφού και την προηγούμενη Κυριακή έγινε το ίδιο και οι συμπαίχτριες μου ήταν και οι δύο εξίσου καταπληκτικές! Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμάω την ψήφο του κόσμου που έχει δώσει για μένα σε όλα τα Live, εννοείτε πως εκτιμάω την ψήφο σας γιατί μου δίνουν δύναμη και ώθηση για το μέλλον! Και εννοείται, επίσης, πως θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ και για όσο μου αξίζει, απλά εκείνη την στιγμή ήθελα να εκφράσω αυτό που ένιωθα δίκαιο, γιατί ρε παιδιά πάνω απ' όλα πέραν του παιχνιδιού, καλό θα είναι να εκφραζόμαστε και να εκδηλώνουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε, είναι το πιο υγιές πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας αλλά και για τους γύρω μας! Γι' αυτό παιδιά μην επαναπαύεστε, συνεχίζουμε δυναμικά για το επόμενο μας Live με ερμηνείες έκπληξη αυτή την φορά! Συνεχίστε να μου στέλνετε την θετική σας ενέργεια την χρειάζομαι...»

AKHS.jpg