Στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Η αφορμή για τον ανταγωνισμό μεταξύ Κουζέι και Γκιουνέι είναι η μητέρα τους αυτή τη φορά. Ενώ όλοι κατηγορούν τη Σιμάι για τη διαρροή της είδησης στις εφημερίδες, η Τζεμρέ είναι σίγουρη ότι η Ζεϊνέπ κρύβεται πίσω από αυτό το γεγονός και δεν κάνει λάθος.

Γι’αυτό κάνει τα πάντα για να μπορέσει να πείσει τον Κουζέι ��αι να καταλάβει το βρώμικο ρόλο της Ζεϊνέπ. Η Ζεϊνέπ από την πλευρά της αποδίδει το κακό που έκανε στη μεγάλη της αγάπη για τον Κουζέι. Ο Κουζέι και η Τζεμρέ ζουν μια μαγική στιγμή στην ταράτσα της εταιρείας. Ο Κουζέι ζει τις πρώτες στιγμές του νέου έτους με την ανάμνηση αυτών των στιγμών όσο και αν η Τζεμρέ πληγώνεται, που την αποφεύγει. Ο Κουζέι στο μεταξύ πρόκειται να απαλλαχθεί από τη Σιμάι, που είναι και το μεγαλύτερο του πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Η νέα χρονιά όμως έχει μια μεγάλη έκπληξη για τη Χαντάν…

Ο Κουζέι αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Γκιουνέι να τον κρατήσει μακριά από τη ζωή του και έτσι το σχέδιο αυτό λαμβάνει τέλος.

Χάρη στην εξουσία, που του έδωσε ο Μπουράκ Τσαταλτζαλί, κανένας δεν μπορεί πλέον να απομακρύνει τον Κουζέι από την εταιρία. Ο νέος χρόνος ξεκινά για τη Τζεμρέ από τη στιγμή, που αντικρίζει ξανά τον Κουζέι, πρώτη φορά μετά από πολλές μέρες. Η Τζεμρέ ονειρεύεται τη μέρα, που θα πάρει διαζύγιο από τον Μπαρίς με μεγαλύτερη λαχτάρα ακόμα και από τότε, που ονειρευόταν πότε θα πάρει διαζύγιο ο Κουζέι από τη Σιμάι.

Αισθάνεται πως αυτή η χρονιά θα είναι «η χρονιά του έρωτα» για εκείνη και τον Κουζέι, παρ’όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια, που έχουν να αντιμετωπίσουν. Ο Γκιουνέι νιώθει ακ��μα μεθυσμένος από τον θρίαμβο του, που έσωσε από το χείλος του γκρεμού τους Σινανέρ και δεν μπορεί να αντιληφθεί την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μπανού, που πάει καθημερινά από το κακό στο χειρότερο. Η Μπανού, προκειμένου να υπενθυμίσει σε όλους ποια πραγματικά είναι, επιλέγει έναν νέο στόχο: τη Τζεμρέ. Βρίσκει τρόπο να μείνουν μόνες. Την καλεί στο σκάφος και ανοίγονται στη θάλασσα…