​Τι συμβαίνει όταν δύο γυναίκες δίνουν άδεια στους συζύγους τους να ζήσουν ως single για επτά ημέρες; Την απάντηση δίνει απόψε το Star, με τη σπαρταριστή κωμωδία «Εργένηδες Για Μία Εβδομάδα», στις 22:10!

Ο Ρικ και ο Φρεντ είναι κολλητοί φίλοι, παντρεμένοι και οι δύο πολλά χρόνια. Αγαπούν τις συζύγους τους αλλά, όπως συνηθίζουν πολλοί άντρες, δεν μπορούν να μην προσέξουν και να μην θαυμάσουν τις όμορφες γυναίκες που συναντούν στο δρόμο τους.

Έχοντας απηυδήσει από αυτή την ενοχλητική τους συνήθεια, οι γυναίκες τους θα καταφύγουν σε ένα πολύ τολμηρό σχέδιο για να δώσουν νέα πνοή στον γάμο τους: τους δίνουν άδεια για μια εβδομάδα να ζήσουν ως εργένηδες, που σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν και να ζήσουν όπως θέλουν, χωρίς στη συνέχεια να τους κάνουν καμία ερώτηση!

Οι δύο φίλοι έχουν στη διάθεσή τους επτά ημέρες για να χορτάσουν όλα αυτά που πιστεύουν ότι στερούνται λόγω του έγγαμου βίου, ένα όνειρο, που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Πολύ σύντομα, όμως, θα ανακαλύψουν ότι η πραγματικότητα του εργένη είναι τελικά πολύ διαφορετική από αυτή που είχαν φανταστεί ή που πλέον αντέχουν…

Τη σπαρταριστή κωμωδία σκηνοθετούν οι Μπόμπι και Πίτερ Φαρέλι, ενώ πρωταγωνιστούν οι Όουεν Γουΐλσον, Τζέισον Σουντέικις, Κριστίνα Άπλγκεϊτ και Τζένα Φίσερ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!