Για ακόμα μία φορά θα έρθουν αντιμέτωπα τα δύο αδέρφια στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney» που μεταδίδει καθημερινά, στις 08:00, το Star!

Η Σιμάι, με την καθοδήγηση της Ζεϊνέπ, μπαίνει στο παιχνίδι και αρχίζει να εκβιάζει τον Γκιουνέι. Η κίνηση αυτή της Σιμάι φέρνει για άλλη μια φορά αντιμέτωπους τον Κουζέι με τον Γκιουνέι. Η Σιμάι γίνεται μάρτυρας σε μια τους συζήτηση και έτσι της δίνετε μια νέα ευκαιρία για να προκαλέσει αναστάτωση. Η Τζεμρέ ψάχνει τρόπο να το σκάσει με τον Κουζέι. Η προσπάθειά της αυτή, γίνεται αιτία να φουντώσει περισσότερο ο έρωτας του Γκιουνέι. Ο Γκιουνέι προσπαθεί να εκδικηθεί τον Κουζέι για όσα έχουν ζήσει στο παρελθόν. Ο Μπουράκ Τσατάλτζαλι αναλαμβάνει δράση σε ανύποπτο διάστημα και εμφανίζει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Γκιουνέι. Η κίνηση του αυτή θα δώσει μια διαφορετική διάσταση στις ήδη τεταμένες σχέσεις των δύο αδελφών!

Στη συνέχεια, ο Μπουράκ, φορώντας γάντια στα χέρια για να προκαλέσει, παίζει επικίνδυνο παιχνίδι με όλους και στοχοποιεί τον Γκιουνέι ως δολοφόνο του Φερχάτ. Ο Κουζέι παρεμβαίνει στις υποθέσεις του Μπαρίς γεγονός που τον ενοχλεί υπερβολικά. Αυτός, όμως, είναι ο βασικός σκοπός του Κουζέι, ενώ ανακοινώνει στους Σινανέρ ότι θα τους έχει από κοντά μέχρι να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις στα ερωτήματα που τον απασχολούν. Ο Γκιουνέι, εξαιτίας της παρεμβολής του Κουζέι και του Μπουράκ Τσαταλτζί, προσπαθεί να καταστρώσει στα κρυφά σχέδιο διάσωσης της εταιρίας μαζί με τον Μπαρίς και την Εμπρού Σινανέρ. Η κατάσταση της εταιρίας δεν είναι αυτή που παρουσιάστηκ�� στους εταίρους…