​Νέα ένταση μεταξύ των δύο αδερφών θα φέρει η απόφαση του Κουζέι να εκφράσει τον έρωτά του στη Τζεμρέ, η οποία θα ρισκάρει να φύγει μαζί του, όπως θα δούμε στο σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney» του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00!

Ο Γκιουνέι ελπίζει πως η αναχώρηση του Κουζέι θα τον απαλλάξει από τα βάρη που κουβαλάει στην πλάτη του και στην ψυχή του για τόσα χρόνια. Επίσης, θεωρεί πως έχει έρθει η ώρα να παγιώσει περισσότερο τη θέση του στην οικογένεια Σινανέρ. Η Ζεϊνέπ αναλαμβάνει δράση με στόχο να πληγώσει την Τζεμρέ. Η Σιμάι αποτελεί το νέο της όπλο ενάντια στην Τζεμρέ και τους Σινανέρ. Η Τζεμρέ, η οποία θεωρεί ότι θα χάσει για πάντα τον Κουζέι, αποφασίζει να κινητοποιηθεί και να ρισκάρει για την αγάπη του. Αψηφώντας τον Μπαρίς και τις απειλές του, αποφασίζει να φύγει μαζί με τον Κουζέι!

Στη συνέχεια, ο Κουζέι ε��ομολογείται τον έρωτά του στην Τζεμρέ, αλλά, παράλληλα, της δηλώνει ότι δεν πρόκειται οι δυο τους να γίνουν ποτέ ζευγάρι. Η Τζεμρέ δεν έχει πλέον άλλη επιλογή. Αποδέχεται τη μοίρα της καθώς και την αιχμαλωσία της στην έπαυλη των Σινάνερ. Η επιστροφή του Κουζέι εκνευρίζει τον Γκιουνέι. Ο Κουζέι ψάχνει να βρει μια διέξοδο αλλά ο Γκιουνέι αποφασίζει να του γίνει το μεγαλύτερο εμπόδιο στη ζωή του. Ο Σαμί, ο οποίος ήδη γνωρίζει πως ο Κουζέι δεν έχει να χάσει τίποτα στη ζωή του, αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του με σκοπό να αποτρέψει τα χειρότερα. Η Γκιουλτέν μαθαίνει το λόγο που οδήγησε την Τζεμρέ να παντρευτεί τον Μπαρίς και αναγκάζεται να κάνει μια δύσκολη επιλογή. Η Ζεϊνέπ είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει εκ νέου τον Κουζέι και καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο