Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Κατερίνα Γακγκάκη στην συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Αθερίδη και στην εκπομπή «Αργά».

Η πρώην διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι έχει υπάρξει καταθλιπτική στο παρελθόν και πως έχει πάρει χάπια για αυτό!

«Καταρχήν η κατάθλιψη τελευταία είναι καραμέλα και το λένε όλοι! Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί. Μπορεί να προκληθεί ένα άλλο είδος στεναχώριας και απελπισίας πιθανώς! Είναι άλλο πράγμα… Είναι στον άνθρωπο! Είμαι φτιαγμένη. Νομίζω ότι έτσι είμαι. Μια πολύ γνωστή αστρολόγος σε μεγάλ�� κανάλι κάποτε στα 18 μου είπε “παιδί μου εσύ είσαι τόσο καταθλιπτική”. Aπό την άλλη μεριά, για κάποιο λόγο θεωρώ ότι όταν χαίρομαι, χαίρομαι πιο πολύ από όλους τους υπόλοιπους! Να ξέρεις ότι επειδή είμαι άνθρωπος που βαριέμαι πάρα πολύ και είμαι τεμπέλα σε αυτά τα πράγματα, ό, τι λύνεται με χάπι το λύνουμε με χάπι!».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να κάνει παιδιά δήλωσε πως «��ρονικά δεν με παίρνει πια» ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν έχει χωρίσει ποτέ κανέναν της σύντροφο!

«Είμαι 43 ετών. Πίστεψέ με δεσμούς είχα. Δεν έχω αφήσει εγώ ποτέ κανέναν!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ