Το ΦΜ Live, διοργανώνει τον πιο τρελό selfie διαγωνισμό φωτογραφίας με έπαθλο 3.500 ευρώ μετρητά για τους τρεις καλύτερους!

Στη σελίδα του ΦΜ Live στο Facebook κάθε εβδομάδα θα δίνεται ένα θέμα. Ο Φώτης και η Μαρία θα καλούν τους φίλους της εκπομπής, να βάλουν έμπνευση, κέφι, φαντασία και να ανεβάσουν τις selfies φωτογραφίες τους, μόνοι τους ή με την παρέα τους.

Τα βήματα είναι απλά. Αφού τραβήξετε την πιο αστεία, χαρούμενη, τρελή ή εντυπωσιακή selfie, πάντα σύμφωνα με το θέμα της εβδομάδας, θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα του facebook της εκπομπής: www.facebook.com/fotismarialive

Στη συνέχεια θα πρέπει να μπείτε στο ειδικό application ΦΜ SELFIE όπου θα ανεβάσετε τη selfie σας, αφού την εντάξετε στο layout, που θα υπάρχει διαθέσιμο εκεί.

ΦΜ LIVE - Διαγωνισμός Selfie 1.jpg

Κάθε Πέμπτη στις 12:00 θα αλλάζει το θέμα της εβδομάδας και την ίδια μέρα θα συνεδριάζει η κριτι��ή επιτροπή της εκπομπής, που θα επιλέγει το top 10 selfies της εβδομάδας.

Μετά από 5 εβδομάδες, θα έχουν προκύψει 50 φωτογραφίες, που θα περάσουν στην τελική φάση του διαγωνισμού και θα διαγωνισθούν για τα χρηματικά έπαθλα.

Η υποβολή συμμετοχών θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 25/6/2015.

H Τελική φάση θα διαρκέσει 1 εβδομάδα έως και την Πέμπτη 2 Ιουλίου και οι νικητές θα προκύψουν από ψηφοφορία μέσω likes.

Η selfie που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα κερδίσει 2000 ευρώ, η δεύτερη 1.000 ευρώ ενώ η τρίτη 500 ευρώ.

Ο διαγωνισμός “ΦΜ selfie” θα ξεκινήσει σήμερα (Πέμπτη 21/5) και το θέμα της πρώτης εβδομάδας είναι “Αnimal Planet”.


Δείτε στα ΒΙΝΤΕΟ το γενικό τρέιλερ του “ΦΜ selfie” και το τρέιλερ του διαγωνισμού της 1ης εβδομάδας