​Σφαίρα στο κεφάλι έφαγε μια 20χρονη κοπέλα από την Τουρκία, η οποία έκανε το… «λάθος» να τραγουδήσει στο reality «Sesi Cok Guzel» που σημαίνει «έχεις πολύ ωραία φωνή».

150519-mutlu-kaya-jpo-706a_6f12f4bee6d84c6290dcc5e04281b540.jpg
Η Μούτλου Κάγια δέχτηκε την δολοφονική επίθεση την στιγμή που έκανε πρόβα μέσα στο σπίτι της το οποίο βρίσκεται στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ, όπου ζουν πολλοί συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Ο ένοπλος όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, φέρεται να της την είχε στημένη στον κήπο του σπιτιού της, ώστε να έχει επαφή με το εσωτερικό. Όταν λοιπόν εντόπισε τον στόχο του, πυροβόλησε δίχως δεύτερη σκέψη.

21747860_Turkey_talent_show.limghandler.jpg
Τους φόβους για την ζωή της, είχε εκφράσει και η ίδια η Μούτλου Κάγια στους ανθρώπους της παραγωγής του reality, καθώς για τις ανάγκες του show έπρεπε να πηγαινοέρχεται σε Κωνσταντινούπολη και Ντιγιάρμπακιρ.

Κάθε φορά λοιπόν που γύριζε στην πόλη της, μερίδα συντηρητικών που θεωρούσαν ανήθικη την συμμετοχή της στο show, την απειλούσαν για την ζωή της.

fft107_mf4564672.Jpeg
Η κοπέλα μετά την δολοφονική επίθεση που δέχτηκε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ προς το παρόν η αστυνομία έχει συλλάβει έναν ύποπτο.

maxresdefault.jpg
Το περιστατικό έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ενώ στην Τουρκία τα social media έχουν γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ REALITY.