Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για την αγάπη της για τα θαλάσσια σπορ και τον αθλητισμό, τις εμπειρίες που είχε στην τηλεόραση αλλά και τις σχέσεις.

«Συνειδητοποίησα ένα πράγμα στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων! Ένας είναι ο άντρας. Δεν μπορεί να είναι δύο σε μια σχέση. Και ο ανδρικός ρόλος ανήκει στον άντρα. Δηλαδή πρέπει να ελέγξω λιγάκι την τεστοστερόνη οπωσδήποτε στις σχέσεις γιατί διαφορετικά δεν γίνεται» ανέφερε η παρουσιάστρια του Ε.

Όταν η Ελένη την ρώτησε για ποιο λόγο έρχεται σε αντιπαράθεση με ανθρώπους ή για ποιον λόγο δείχνει τον εκνευρισμό της δημόσια η ίδια εξήγησε: «Τώρα τελευταία το έχω μειώσει πολύ, παλαιότερα δεν το ήλεγχα! Αλλά αν με πνίξει το δίκιο μου, θα κάνω τα πάντα για να το διεκδικήσω…Έχω μία τάση να αποκαθιστώ το δίκιο! Δηλαδή αν κάτι είναι άδικο πρέπει να ειπωθεί! Δεν γίνεται» ανέφερε ενώ παραδέχθηκε ότι τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση την έχουν αλλάξει ως άνθρωπο.

«Είχα άλλη ζωή πριν από αυτήν την δεκαετία. Και ξέρεις ποιο ήταν το δύσκολο κομμάτι; Το απότομο, μεταβατικό κομμάτι από τη μία ζωή στην άλλη. Γιατί όλα έγιναν μέσα σε ένα απόγευμα. Ήταν πάρα πολύ γρήγορα όλα και ριζικά. Κατά τα άλλα ήταν μία πολύ εξελίξιμη δεκαετία. Δηλαδή δεν είμαι ίδια…Άλλαξα μέσα μου, εξελίχθηκα αλλά μαζεύτηκα πολύ! Αν είχα κάποια στοιχεία μοναχικότητας, μοναξιάς, απομόνωσης, αυτά τονώθηκαν. Αν είχα κάποια στοιχεία καχυποψίας, επιφυλακτικότητας, αυτά τονώθηκαν! Αλλά ταυτόχρονα αυτά με κάνανε να ζητάω και πιο αυθεντικά πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ��ΙΝΤΕΟ