​Την τελευταία και πιο κρίσιμη πρόβα θα κάνει σήμερα το μεσημέρι στη σκηνή του «Wiener Stadhalle» η Μαρία Έλενα Κυριάκου, καθώς πραγματοποιείται η πρόβα τζενεράλε (dress rehearshal) του α’ ημιτελικού, λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό!

Η πρόβα θα αρχίσει στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) και θα ακολουθηθεί όλη η διαδικασία του ημιτελικού, καθώς στόχος είναι να εξακριβώσουν οι διοργανωτές ότι η βραδιά θα κυλήσει ομαλά και χωρίς το παραμικρό απρόοπτο. Mάλιστα, παρόμοια πρόβα θα γίνει και στις 22:00, αλλά και αύριο, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό, στις 16:00. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι πρόβες τζενεράλε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη επειδή την παρακολουθούν οι κριτικές επιτροπές, οι οποίες διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα σε ποσοστό 50%.

Στο μεταξύ, η Μαρία Έλενα Κυριάκου και το «One Last Breath» εξακολουθούν να βρίσκονται ψηλά στο προγνωστικά, καθώς παραμένουν στην πέμπτη θέση μεταξύ των δέκα χωρών που θα προκριθούν.

Αναλυτικότερα, τα γραφεία στοιχημάτων εκτιμούν ότι από τον α’ ημιτελικό θα βρεθούν στον τελικό οι Ρωσία, Εσθονία, Γεωργία, Ρουμανία, Αρμενία, Ελλάδα, Αλβανία, Βέλγιο, Λευκορωσία και Φινλανδία, με την χώρα μας να ισοψηφεί σε πιθανότητες με την Αρμενία. Παράλληλα, η Ελλάδα είναι η χώρα με την οποία παίζονται τα περισσότερα στοιχήματα!

Θυμίζουμε ότι ο α’ ημιτελικός διεξάγεται αύριο, Τρίτη, στις 22:00.

Δείτε στο βίντεο πώς θα εμφανιστούν οι αντίπαλοι της Ελλάδας στη σκηνή!