​Για τον Γιώργο Λιάγκα, τις γυναίκες, την απιστία αλλά και την σεξουαλική διέγερση που υπέστη… on air μίλησε ο Δημήτρης ��υγγαρέζος.

Ο παρουσιαστής, αναφερόμενος στην επανασύνδεση του με τον Γιώργο Λιάγκα μετά τον τσακωμό τους, απαντά σε όσους υποστήριξαν πως τα βρήκαν για να πάρει ο ίδιος μεταγραφή:

«Δεν με ξέρουν. Καταλαβαίνω την φάση τους. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι να με πεις κωλόπαιδο. Με τον Γιώργο έχουμε μια ειλικρινή φιλία. Δεν συζητάμε ποτέ τα επαγγελματικά μας. Είμαστε και οι δυο φοβισμένοι ακόμα. Σιγά σιγά προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να έκανα λάθη στο παρελθόν. Γι΄αυτό και την νέα χρονιά πήρα την απόφαση να αφιερώσω επιτέλους λίγο χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Και τα κατάφερα. Αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

Μάλιστα παραδέχεται πως την περίοδο που δεν μιλούσαν με τον Γιώργο Λιάγκα του είχε τηλεφωνήσει με απόκρυψη για να τον ακούσει:

«Μια φορά το είχα κάνει. Τηλεφώνησα ξημερώματα και το έκλεισα αμέσως. Ηχογράφησα όμως τη φωνή του, να ακούω το “ναι”. Ξέρεις κάτι; Όταν οδηγούσα για να πάω στην εκπομπή και περνούσα από την Βάρης-Κορωπίου, με πονούσε μέσα μου όποτε έβλεπα την πινακίδα που οδηγούσε στο στούντιο. Έβαζα πολλές φορές βιντεάκια μας στο You Tube για να βλέπω τα σκηνικά με τον Γιώργο που γελούσαμε. Όταν ένιωθα νοσταλγία, έβλεπα κάποιες φωτογραφίες από διακοπές μας!»

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκαλύπτει και μερικές πιο… προσωπικές λεπτομέρειες, λέγοντας ότι «έχω κάνει εκπομπή με πλήρη στύση και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο».

Τέλος, δεν κρύβει ότι στην ζωή του έχει υπάρξει κερατάς, αλλά και ότι είχε ενοχληθεί στις αρχές τη�� σεζόν από το Mega που δεν τον είχε στα πλάνα του:

«Ξεκίνησε άσχημα η χρονιά. Με τάραξε αυτό. Έπρεπε να τους αποδείξω ότι έχουν άδικο. Αρχικά είχα πει ότι θα έκανα μια ενότητα και δεν θα ήμουν στην ομάδα του “Mega με Μία”. Τελευταία μέρα το αποφάσισα. Μου το ζήτησε ο Μάρκος Σεφερλής. Τσίνισα. Τελικά έμεινα. Βγαίναμε ζωντανά στον αέρα την Δευτέρα και εγώ πήρα την απόφαση μου το βράδυ της Κυριακής. Απλά τότε ένιωθα λίγο σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έκανε την ταξιθέτρια και μόλις έκλειναν τα φώτα έβγαινε στη σκηνή για να π��ίξει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας».