​Ξεκατίνιασμα… από τα λίγα ήταν αυτό που συνέβη κατά την διάρκεια της εκπομπής «Όλα Παίζουν», όπου Κατερίνα Καινούργιου και Μπέττυ Μαγγίρα επιτέθηκαν στην Μαίρη Συνατσάκη με την πρώτη να… «σέρνει» το χορό.

Αφορμή στάθηκαν οι φωτογραφίες που δείχνουν την «τρυφερή φιλία» της Συνατσάκη με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη:

«Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν χρόνια σε μια σχέση με τον Μύρωνα Στρατή. Μπορεί να ��ερνά μια φάση, γούστο της καπέλο της, που να θέλει απλά να περνά καλά. Καταλάβατε τι εννοώ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Εκείνη τη στιγμή, πετάχτηκε από το studio όπου βρισκόταν ο Σπύρος Σαμοϊλης, ο οποίος είναι κομμωτής και φίλος της Συνατσάκη, λέγοντας στην Καινούργιου πως Συνατσάκη και Χατζηαγγελάκης είναι μόνο φίλοι:

«Κοίτα Σπύρο δεν με ενδιαφέρει και καθόλου να σου πω την αλήθεια. Πραγματικά!» του απάντησε με ύφος η Καινούργιου, με τον κομμωτή να την ρωτά:

«Τότε γιατί το βάλατε θέμα στην εκπομπή;»

Τότε ήταν που η Καινούργιου τα είπε… ΟΛΑ:

«Γιατί δεν είχαμε άλλα θέματα! Όχι γιατί μας πουλάει πολύ η Συνατσάκη! Βλέπω και τα μονόλεπτα στα πρόσωπα να ξέρεις».

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε τον λόγο, και είπε on air:

«Ακούστε τώρα εγώ τι πιστεύω. Νομίζω ότι η Μαίρη το εκμεταλλεύεται με την καλή έννοια όλο αυτό. Δεν απαντάει, αφήνει να αιωρούνται πράγματα γιατί σου λέει έχω μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση, για να μπαίνει και στα περιοδικά».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝO:

Ακούγοντας σήμερα το πρωί όλα τα παραπάνω, η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε έκπληκτη, λέγοντας:

«Αχ δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό! Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ. Έξω αν βρεθούμε μιλάμε, αλλά μάλλον έχει γίνει κάτι που δεν ξέρω. Ήταν πολύ εντυπωσιακό το χθεσινό. Είναι εντυπωσιακό που κάποιος μέσα σε τρία νανοσεκόντ μπορεί να περάσει από το χιούμορ στην εμπάθεια. Αυτό ήταν ένα ωραίο παράδειγμα, αλλά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν το λες ότι η Καινούργιου με λατρεύει!»

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Το σχολίασε λέγοντας στην Μαίρη Συνατσάκη:

«Η πρώτη αιχμή ήταν ότι πας με τον έναν και με τον άλλον. Αυτό υπαινίχθηκε για να τα λέμε τα πράγματα έτσι όπως το καταλάβαμε. Που δεν είναι κακό, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το πει κάποιος. Μετά είπε για τα νούμερα και αυτό είναι χοντρό, γιατί κανείς δεν σε υποχρεώνει να παίξεις κάποιον! Μου κάνει εντύπωση που ΚΑΙ η Μαγγίρα στα χώνει γιατί δεν τις έχω για τέτοιες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΜΕ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ-ΜΑΓΓΙΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ.