​Εξελίξεις πυροδοτούν το γαμήλιο ταξίδι του Γκιουνέι και της Μπανού και η σφαίρα από το όπλο του Φερχάτ, στο σημερινό, διπλό, επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star!

Η Μπανού και ο Γκιουνέι ετοιμάζονται να φύγουν ταξίδι του μέλιτος. Η Τζεμρέ δεν έχει ιδέα για όσα έχουν συμβεί εξαιτίας της. Η ίδια ζει τον ερωτικό πόνο: αποφάσισε να ομολογήσει τον έρωτά της στον Κουζέι και μετά την ερωτική εξομολόγηση, έχει κλειστεί τελείως στον εαυτό της. Ο Κουζέι είναι στην έναρξη μιας νέας ζωής μακριά από προβλήματα. Ο Φερχάτ παίζει το πιο επικίνδυνο παιχνίδι της ζωής του και σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει νικητής.

Στη συνέχεια, η σφαίρα που βγήκε από το όπλο του Φερχάτ αλλάζει τη ζωή του Κουζέι και ρίχνει οριστικά αυλαία στην παιδική του ηλικία. Ο θάνατος του Αλί τον συγκλονίζει. Ο Κουζέι πλέον μαθαίνει να προστατεύει τους ανθρώπους που αγαπάει και γίνεται πιο στοργικός απέναντι τους. Επίσης, μαθαίνει πολύ καλά την έννοια δυο λέξεων, του θανάτου και της εκδίκησης. Η σφαίρα αυτή δημιουργεί στη ψυχή του ένα μεγάλο τραύμα. Πλέον τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά