​«Δεν υπάρχει αυτός ο παίκτης!» έλεγε και ξαναέλεγε ο Πέτρος Πολυχρονίδης κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του «Τροχού της Τύχης» που προβλήθηκε την Πέμπτη 7 Μαϊου!

1.jpg
Αιτία; Ο παίκτης, Προκόπης Μήσσιας, που κατάφερε να καταπλήξει τον παρουσιαστή, το κοινό και τους συμπαίκτες του, λύνοντας τα puzzle του «Τροχού της Τύχης» από το πρώτο γράμμα!

2.jpg
Ο πρώην τραπεζικός υπάλληλος από την Καλλιθέα, ο οποίος έχει μόλις ξεκινήσει τη δική του δουλειά, ήρθε στον «Τροχό της τύχης» για να παίξει, γιατί ήξερε την ευχέρεια, που είχε στα σταυρόλεξα αλλά και γιατί είχε ανάγκη από μετρητά.

3.jpg
Οι ικανότητές του και η τύχη, που ήταν σταθερά στο πλευρό του, τον έφεραν στον τελικό με κέρδος 900 ευρώ. Ο Προκόπης ενθουσίασε το κοινό όταν με 3 μόλις γράμματα στην οθόνη βρήκε το puzzle του τελικού, τις λέξεις «ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ» από το 3ο κιόλας γράμμα!

4.jpg
Η θεά τύχη δεν τον εγκατέλειψε ούτε την τελευταία στιγμή και ο Προκόπης στο τελευταίο γύρισμα του τροχού, επέλεξε τον φάκελο, που του χάρισε το μεγάλο δώρο του παιχνιδιού, το αυτοκίνητο, ένα Peugeot 208!

5.jpg
6.jpg
7.jpg


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.