​Για την σχέση της με τον Μύρωνα Στρατή ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους μιλά η Μαίρη Συνατσάκη και αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν άκουσε τον τραγουδιστή να μιλά για το φινάλε του έρωτά τους! Παράλληλα, η παρουσιάστρια επαναλαμβάνει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και εξομολογείται αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά.

«Όταν έχεις μοιραστεί ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου με έναν άνθρωπο, αυτό δεν χάνεται. Με τον Μύρωνα, είμαστε καλά. Όχι κολλητοί, αλλά επικοινωνούμε μια χαρά», λέει η Μαίρη για τη σημερινή σχέση της με τον τραγουδιστή, με τον οποίο μοιράστηκε 4,5 χρόνια κοινής ζωής.

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που είδε τον Μύρωνα να μιλά για τον χωρισμό τους, τον περασμένο Οκτώβριο, στην εκπομπή «Πρωινό», η παρουσιάστρια παραδέχεται: «την πρώτη φορά που τον είδα να κάνει δηλώσεις περί χωρισμού, είχα ένα μάγκωμα. Όταν έγινε γνωστή η σχέση μας, κάτσαμε κάτω, το συζητήσαμε και είπαμε μέχρι που θα βάζουμε όρια όσον αφορά τις συνεντεύξεις μας στα MME. Όταν ξέρεις πως θα μιλήσει ο άνθρωπός σου στο μικρόφωνο και ξαφνικά, μετά από ένα χωρισμό, δεν γνωρίζεις τι θα πει και τι όχι, όλο αυτό είναι περίεργο».

«Δεν έχω αισθανθεί ποτέ την ετοιμότητα να ερωτευτώ. Προσπαθώ να σκεφτώ πότε βγήκα έξω τελευταία φορά και δεν θυμάμαι. Εδώ και ένα χρόνο με έχουν φλερτάρει, αλλά δεν συνέβη κάτι περισσότερο. Μόνο αν αισθανθώ ένα πολύ έντονο συναίσθημα, θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Περιμένω μια ισχυρή δόνηση για να μου προκύψει κάτι. Δεν είμαι τόσο ανοιχτή για πιο απλά πράγματα, που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι λιγότερο των προσδοκιών μου... Αν δεν υπάρχει σπίθα, δεν δίνω συνέχεια», συνεχίζει η Μαίρη.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπως υποστηρίζουν πολλά δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει ότι «αν τα είχαμε, θα το ξέρατε»!