Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ευχήθηκε Καλό Μήνα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της, αφού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day».

Η δημοσιογράφος όπως είναι φυσικό δεν έμεινε μόνο στις ευχές και μίλησε για την νεογέννητη κορούλα της, για την επιστροφή της στην εκπομπή και την Ελένη Μενεγάκη.

Η ίδια αναφέρθηκε στην περίοδο της εγκυμοσύνη της και πως αντέδρασε η παρουσιάστρια όταν της είπε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. «Η Ελένη ήταν πάρα πολύ μητρική. Υπήρχαν βλέμματα με κατανόηση. Της είπα για την εγκυμοσύνη την πρώτη εβδομάδα που το έμαθα, όταν το γνώριζαν μόνο η μαμά μου, οι αδερφές μου και ο σύζυγός μου. Χάρηκε πάρα πολύ και συγκινήθηκε. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν υπέροχη».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με την Ελένη τις τελευταίες ημέρες είπε: «Δεν την έχω ενοχλήσει καθόλου όλες αυτές τις ημέρες. Δε θέλω, όπως δε θέλει κι εκείνη φαντάζομαι. Είναι ιερές στιγμές», ενώ εξήγησε ότι το μωρό δεν μοιάζει ούτε στην «ωραία Ελένη», αλλά ούτε στον Μάκη Παντζόπουλο.

Στο τέλος, η Ελιάνα αποκάλυψε τι έγινε όταν επισκέφθηκε την Ελένη στο μαιευτήριο: «Αυτό που είδα που σήκωσε το μωρό, το φίλησε –τα χείλια της ήταν πιο μεγάλα από το κεφαλάκι του μωρού- με τέτοια λατρεία, με έκανε και μένα να γυρίσω σπίτι και να αρχίσω να φιλάω κι εγώ το δικό μου μωρό».