​Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει το σημερινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Kuzey Guney», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 08:00, από το Star!

Ο Κουζέι βρίσκει τη Σιμάι χτυπημένη και σε τραγική κατάσταση και κάνει ό,τι περνάει απ’το χέρι του για να την πάει στο νοσοκομείο. Η Σιμάι, ακόμα και σ’αυτή την τραγική κατάσταση, φοβάται την οργή του Φερχάτ. Ο Κουζέι δεν έχει πλέον πρόθεση να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Είναι αποφασισμένος να πάει και να τα πει όλα στην αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο Φερχάτ δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια και παίρνει τα μέτρα του σε περίπτωση που αποκαλυφθεί η αλήθεια. Ο Γκιουνέι καταστρώνει γεμάτος πάθος καινούργια σχέδια μαζί με την Σεκίπ Ουντζού για να στηρίξει τον Κουζέι. Από την άλλη πλευρά, όταν ο Κουζέι κρατείται από την αστυνομία ως ο μόνος ύποπτος, ο Γκιουνέι βρίσκει την ευκαιρία που ψάχνει. Παρά τις προσπάθειές του, ο Κουζέι δεν καταφέρνει να πείσει την αστυνομία για την αθωότητά του και υποχρεώνεται να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο!

Στη συνέχεια, η ένταση μεταξύ της Τζεμρέ και της Ζεϊνέπ δεν μπορεί να μείνει πια κρυφή. Ο Μπαρίς ξέρει ότι προσεγγίζει το στόχο του βήμα - βήμα με το να μην αφήνει μόνη της την Τζεμρέ, σ’αυτές τις δύσκολες στιγμές. Από την πλευρά του, ο Κουζέι αρχίζει να ενοχλείται όλο και πιο πολύ όταν η Τζεμρέ αναφέρεται συνεχώς στον Μπαρίς. Ο Χουσεΐν μαθαίνει τις σκέψεις του Σαμί για τη σχέση της Ζεϊνέπ με τον Κουζέι και αρχίζει να φοβάται ότι αυτή η σχέση, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται σοβαρή. Προσπαθώντας να απομακρύνει τη Ζεϊνέπ από τον Κουζέι, δεν καταλαβαίνει ότι τη σπρώχνει όλο και πιο πολύ προς αυτόν. Η Γκιουλτέν από την πλευρά της, στενοχωριέται μαθαίνοντας τα αισθήματα της Τζεμρέ για τον Κουζέι και δεν μπορεί να σωπάσει. Η αντιπαράθεση της Τζεμρέ με τη μητέρα της θα προξενήσει ακόμα περισσότερο πόνο στην Τζεμρέ