​Γεμάτη με θέαμα, μουσική και αγωνία ήταν η φάση των τρίτων Battles.

Η σκηνή μετατράπηκε σε ρινγκ και ο κάθε Coach κλήθηκε να επιλέξει ποιος από τους δύο παίκτες του, θα παραμείνει και θα συνεχίσει στα live.

Σε αυτή την φάση, ωστόσο οι Coach δεν ήταν μόνοι τους. Είχαν ο καθένας έναν έμπιστο συνεργάτη για να τους βοηθήσει και να τους συμβουλέψει να διαμορφώσουν τα ζευγάρια και να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. (Ο Αντώνης Ρέμος έχει ως συνεργάτη του το Χρήστο Δάντη. Η Δέσποινα Βανδή τον Γιάννη Βαρδή. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης/Stavento τον Γιάννη Γι��καρίνη και η Μελίνα Ασλανίδου τον Γιώργο Παπαδόπουλο).

Απόψε η Μελίνα Ασλανίδου χρειάστηκε την βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου και οι δυο τους, μετά από μια μίνι "σύσκεψη", επέλεξαν την Δάφνη Τσουλιά και απέρριψαν τον Ανδρέα Μωυσέως, οι οποίοι νωρίτερα είχαν ερμηνεύσει το τραγούδι «Βροχή μου» σε μουσική και στίχους του Χ.Θηβαίου.

Ο παίκτης, τον οποίο απέρριψε η Μελίνα, δεν αποχαιρέτησε οριστικά το παιχνίδι, αφού τον «έκλεψε» την τελευταία στιγμή, όπως είχε και το δικαίωμα να κάνει ο Μιχάλης/Stavento, πατώντας το κόκκινο κουμπί, μετά από την προτροπή του κοινού αλλά και του Α.Ρέμου και της Δ.Βανδή, οι οποίοι ήθελαν τον Ανδρέα στο παιχνίδι!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤ1