Ξέσπασε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης στην εκπομπή «Μία», όπου ήταν καλεσμένος, για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σειρά του MEGA «Δικαίωση».

«Η “Δικαίωση” τράβηξε κι αυτή τα πάνδεινα με τα οικονομικά που δυστυχώς δεν υπάρχουν λεφτά στο κανάλι, δεν πληρώνει την παραγωγή και έχουμε τρελές δυσκολίες στα γυρίσματα. Οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε, δεν γίνεται. Τα λέω αυτά γιατί κάποιοι πρέπει να ακούσουν ότι εμείς δεν πληρωνόμαστε στο τέλος του μήνα, θα περάσουν μήνες ή και χρόνια για να πληρωθούμε» ανέφερε.

Ο σκηνοθέτης, ο οποίος ήταν και μέλος στην κριτική επιτροπή του «Just the two of Us», επεσήμανε πως και το κράτος θα πρέπει να βοηθήσει την ιδιωτική τηλεόραση αυτή την δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης.

«Εδώ θα έπρεπε - για να πάμε σε ένα επίπεδο σοβαρής συζήτησης τι είναι η ιδιωτική τηλεόραση-, να επέμβει το κράτος και να πει ότι “αυτό δε λειτουργεί σωστά, τι μπορούμε να κάνουμε;”. Όχι για να το διαλύσουμε! Για να λειτουργεί σωστά, επαγγελματικά και αυτοί οι άνθρωποι να μη χάσουν τη δουλειά τους. Διότι αυτή τη στιγμή, αυτή η χώρα έχει ένα ποσοστό τεράστιο στη νεολαία που είναι άνεργοι. Τι θα κάνουμε με αυτούς τους ανθρώπους;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ