​Σήμερα στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

Η Αλί βλέπει τη Σιμάι με έναν άλλον άντρα μπροστά σ' ένα νυχτερινό κλαμπ και φαντάζεται πού θα μπορούσε να οδηγηθεί η κατάσταση αν αυτό το μάθαινε ο Κουζέι. Το γεγονός αυτό τον οδηγεί σε μια ξαφνική και ανατρεπτική απόφαση για την αντιμετώπιση του θέματος.

Ο Κουζέι με τη σειρά του προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται γύρω του και να εξηγήσει την περίεργη συμπεριφορά του φίλου του. Ο Αλί κινητοποιείται για να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του φίλου του με τη Σιμάι.

Από τη στιγμή που βγαίνει στην επιφάνεια η σχέση της με τον Σουμέρ, η Σιμάι δεν μπορεί πια να κρυφτεί, γι' αυτό και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για μην χάσει τον Κουζέι. Από την άλλη πλευρά το δείπνο, που λαμβάνει χώρα στην έπαυλη των Σινανέρ κινδυνεύει να καταλήξει σε φιάσκο μεταξύ των οικογενειών Τεκίνογλου και Σινανέρ.

Κάθε προσπάθεια συμβιβασμού της κατάστασης από τη Μπανού και τον Γκιουνέι, μοιάζει να υπονομεύεται από τον Μπαρίς. Ενώ για το τέλος της βραδιάς ο Μπαρίς επιφυλάσσει στην οικογένεια Τεκίνογλου μια πρόταση, που θα της προκαλέσει τεράστιο σοκ, τη σύνταξη ενός προγαμιαίου συμφωνητικού.

Απέναντι σ'αυτή την κατάσταση ο Γκιουνέι συνειδητοποιεί ότι πρέπει να πάρει μια πολύ κρίσιμη απόφαση, για να πετύχει τους στόχους του. Ο Αλί κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξεκινήσει ο Κουζέι μια νέα ζωή και να ακούσει την καρδιά του.

Μόνο που η αντίδραση του Κουζέι είναι τελείως διαφορετική αυτή τη φορά. Ο Αλί προσπαθεί ταυτόχρονα να κρατήσει τον Κουζέι μακριά από μπελάδες, γι' αυτό εμφανίζεται μόνος του μπροστά στον Σουμέρ. Παρόλες τις προσπάθειες του Αλί, αυτή του η κίνηση θα φέρει αναπόφευκτα τον Κουζέι αντιμέτωπο με τον Σουμέρ.