Μία από τις «μονομαχίες» που ξεχώρισαν το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στα battles του «Τhe Voice 2» ήταν αυτή ανάμεσα στην Πατρίτσια Άμπραχαμς και την Angel Καρατσάμη.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το star.gr, η Δέσποινα Βανδή εκνευρίστηκε με την Πατρίτσια, επειδή δεν έκανε fair play και δεν την επέλεξε λόγω αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς.

Η Πατρίτσια τελικά "σώθηκε" από τη Μελίνα Ασλανίδου που την "έκλεψε" από τη Δέσποινα Βανδή, με το επιχείρημα ότι μια τέτοια φωνή δεν πρέπει να μείνει εκτός Voice.

Μιλώντας στην κάμερα η Νοτιοαφρικάνα τραγουδίστρια απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από την coach της.

«Θεωρώ ότι δεν ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει τόσο μεγάλο θέμα γιατί δεν είμαι ανταγωνιστική. Όταν γίνεται ένα λάθος, ένα μπέρδεμα, δεν έχει σχέση με τις αξίες των ανθρώπων. Εγώ εκείνη τη στιγμή δεν κρίνομαι ούτε για τον χαρακτήρα μου, ούτε για τις αξίες μου. Η μόνη που μπορεί να το ξέρω αυτό είμαι εγώ…», είπε η τραγουδίστρια.

Από την άλλη πλευρά Angel Καρατσάμη, σχολίασε: «Εγώ νομίζω ότι ήταν σωστά τα λόγια της Δέσποινας Βανδή, πέρα από την απόφασή της γιατί γι' αυτό που είπε για το fair play και το να είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι και να είμαστε επαγγελματίες, είναι σωστό. Αισθάνθηκα ότι ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε η Πατρίτσια».