Μία οικογενειακή και νεανική ταινία Γαλλικής παραγωγής έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά το απόγευμα της Κυριακής στις 16:30 μέσα από τη ��υχνότητα του Star.

Υπόθεση

O Άρθουρ περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή, που θα μπορέσει επιτέλους να επιστρέψει στη γη των Μινιμόις και να συναντήσει ξανά την αγαπημένη του Σελένια. Οι Μινιμόις δεν έχουν ξεχάσει τον φίλο τους και ετοιμάζουν μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν του. Τα σχέδια του Άρθουρ ανατρέπονται όταν ο πατέρας του αποφασίζει ξαφνικά να διακόψει τις διακοπές τους στο σπίτι της γιαγιάς. Λίγο πριν φύγουν μια αράχνη παραδίδει στον Άρθουρ έναν κόκκο ρυζιού με τη λέξη S.O.S. χαραγμένη πάνω του. Ο Άρθουρ είναι σίγουρος πως η πριγκίπισσα Σελένια κινδυνεύει και είναι αποφασισμένος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για να βρεθεί κοντά της. Όταν καταφέρνει να φτάσει στο χωριό των Μινιμόι, ανακαλύπτει πως κανείς δεν του έστειλε το μήνυμα για βοήθεια. Ο μικρός ήρωας ξέρει πια πως σίγουρα κάποιος προσπαθεί να του στήσει παγίδα.

Η ταινία είναι παιδική και στη γαλλική εκδοχή της δανείζει τη φωνή της στην πριγκίπισσα Σελένια η τραγουδίστρια Μιλέν Φαρμέ.