​Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή αποχαιρέτησε on air τον πατέρα του ο Αντώνης Κανάκης, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε, αλλά και αφιερώνοντάς του ένα από τα τραγούδια που αγάπησε!

«Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω κάτι προσωπικό», είπε ο παρουσιαστής λίγο πριν το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» και ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκε ο πατέρας του. «Οι άνθρωποι αυτοί φεύγουν από το επίπεδο το ιατρικό και πάνε στο ανθρώπινο. Βρίσκονται εκεί σε στιγμές που ο άνθρωπος είν��ι ευάλωτος, ψάχνει μια ελπίδα να πιαστεί, σε στιγμές που η αξιοπρέπεια κλονίζεται. Είναι πολύ σημαντική η προσφορά τους… Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή μου και ευχαριστώ και τους φίλους μου, που μου είπαν μια καλή κουβέντα όταν την είχα ανάγκη», πρόσθεσε.

Προλογίζοντας το τραγούδι, ο Αντώνης αποχαιρέτισε το κοινό με μία συγκινητική αφιέρωση: «η μουσική σήμερα είναι κάτι πολύ ωραίο, κάτι πολύ διαφορετικό. Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι από το 1957, από το "Nat King Cole Show", το τραγούδι είναι το «Autumn Leaves». Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι και ο Νατ Κινγκ Κολ είναι ένας καλλιτέχνης που λάτρευε ο μπαμπάς μου. Θα ήθελα να χαρίσω αυτό το τραγούδι στον πατέρα μου»!

Δείτε στο βίντεο τα συγκινητικά λόγια και την αφιέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Κανάκη - Πέθανε ο πατέρας του