​Στις 08:00 το πρωί συντονιστείτε στο Star, γιατί έρχεται το νέο διπλό επεισόδιο της καθημερινής σειράς «Kuzey Guney».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Σαμί παίρνει την πρωτοβουλία και φέρνει σπίτι τη Σιμάι. Η κίνηση του αυτή, επηρεάζει τις αποφάσεις του Κουζέι για τη μελλοντική του ζωή. Η ζωή του πλέον μπαίνει σε διαφορετική τροχιά. Η Ζεϊνέπ έχει μετανιώσει, που μίλησε για τα αισθήματα της στον Κουζέι, εφόσον δεν γνώριζε ότι ήταν ήδη παντρεμένος.

Πιστεύει ότι ο Κουζέι εσκεμμένα της έκρυψε την αλήθεια και του είναι θυμωμένη. Ο θυμός της έχει και μια δεύτερη αιτία. Την Τζεμρέ. Όλοι πιέζουν τον Κουζέι να πάρει διαζύγιο από τη Σιμάι και αυτή με τη σειρά της ψάχνει τρόπους με σκοπό να εξασφαλίσει το μέλλον του γάμου της.

Ο Κουζέι διανύει μια δύσκολη περίοδο και ως συνήθως η Τζεμρέ του συμπαραστέκεται. Η προσπάθεια όμως που καταβάλλει με σκοπό να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Ζεϊνέπ, πληγώνουν την Τζεμρέ.

Ο Γκιουνέι δουλεύει με εντατικό ρυθμό για να πραγματοποιήσει το συντομότερο τα όνειρά του. Θέλοντας να απαλύνει τις ενοχές του προς τον Κουζέι, του προτείνει συνεργασία, δίχως ουσιαστικά να την έχει ανάγκη. Η Εμπρού αποφασίζει να αναλάβει δράση ώστε να αποσυμπιεστεί η ένταση, που επικρατεί στις σχέσεις της Μπανού και του Μπαρίς.

Η Χαντάν δεν είναι ενθουσιασμένη από την παρουσία της Σιμάι και προσπαθεί να βρει τρόπο προκειμένου να τη διώξει από το σπίτι. Η Σιμάι όμως είναι αποφασισμένη να μείνει και της ανοίγει μέτωπο.

Στη γιορτή, που διοργανώνει η εταιρία πριν από την Πρωτοχρονιά, ο Γκιουνέι αποφασίζει να παρουσιάσει το καινούριο προϊόν της εταιρίας. Στη γιορτή είναι προσκεκλημένος και ο Κουζέι, ο οποίος συναντάει μετά από πολύ καιρό για πρώτη φορά τη Ζεϊνέπ.