​Με μία έκδοση γεμάτη «Γεύση… Από Ελληνικά Μοναστήρια» κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο, 28 Μαρτίου, η εφημερίδα «Αγορά»!

Μέσα από 200 σελίδες, 284 αποκλειστικές φωτογραφίες και 25 αρωματικές συνταγές, η έκδοση μας συστήνει από κοντά τη ζωή των μοναχών, το πνευματικό τους έργο και τα διακονήματά τους. Ακόμη, την ιστορία των μοναστηριών, τα προϊόντα και την κουζίνα τους, που είναι νόστιμη και ευρηματική.

Με το «Γεύση… Από Ελληνικά Μοναστήρια» ακολουθούμε τις πασχαλινές λιτανείες στο Άγιον Όρος, τη λιτανεία του Άξιον Εστίν και της Παναγίας της Πορταΐτισσας και δοκιμάζουμε, στο Μυλοπόταμο, κρασί και την αρωματική κουζίνα από τον μοναχό Επιφάνιο. Επίσης, προσκυνάμε στην Παναγία Σουμελά και επισκεπτόμαστε τη Μονή της Αγίας Κυριακής στην Ημαθία και από εκεί βρισκόμαστε στην καρδιά του Ολύμπου και στη Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, όπου ελετάμε την ιστορία της μονής, φτιάχνουμε τυρί και ψαρεύουμε μαζί με τους μοναχούς στον Πλαταμώνα. Τέλος, ανεβαίνουμε τα Τζουμέρκα και προσεγγίζουμε τα καστρομονάστηρα της Ηπείρου, τη Μονή Τσούκας και τη Μονή Κηπίνας και δοκιμάζουμε γιαούρτι ποιμενικό με μέντα, ενώ κατηφορίζουμε στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου και τη Μονή του Αη Συμιού, ιστορικό τόπο σύναξης των ηρώων Εξοδιτών.

Δείτε στο βίντεο όσα περιλαμβάνει η έκδοση «Γεύση… Από Ελληνικά Μοναστήρια»