​Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν Πέτρος Πολυχρονίδης και Τζούλια Νόβα, λίγο μετά την πρεμιέρα του «Τροχού της Τύχης».

Οι δυο παρουσιαστές του ιστορικού παιχνιδιού που επέστρεψε στις οθόνες μας από την συχνότητα του Star και προβάλλεται καθημερινά στις 18:50, μίλησαν για το νέο αυτό μεγάλο βήμα που έκαναν.

Μάλιστα ο Πέτρος Πολυχρονίδης, διηγήθηκε και ένα αστείο περιστατικό, λέγοντας πως όταν τον κάλεσαν για δοκιμαστικό τους έκλεισε το τηλέφωνο επειδή νόμιζε πως του έκαναν πλάκα.

Resizer.jpg
Βλέπετε το τηλεφώνημα τον βρήκε σε μια… «άτυχη» στιγμή, όταν για τις ανάγκες ταξιδιωτικού ρεπορτάζ είχε βουτήξει ολόγυμνος στη λίμνη όπου ζει ο Σήφης ο Κροκόδειλος, για να αποδείξει ότι δεν υπάρχει:

«Κροκόδειλος Σήφης δεν υπάρχει. Βούτηξα στις 17 Ιανουαρίου για τις ανάγκες ταξιδιωτικού ρεπορτάζ. Με μείον 20 όχι κροκόδειλος δεν υπάρχει εκεί, τίποτα δεν ζει! Η λίμνη είναι στον Ψηλορείτη και μπήκα ολόγυμνος.Βγαίνω από τη λίμνη, ντύνομαι, κρυώνω έχω ψοφήσει, μου ψάχνουνε πετσέτες για να επιζήσω, χτυπάει το τηλέφωνο (εγώ δεν έχω το μυαλό μου εκεί τώρα) ακούω μια φωνούλα και μου λένε “γεια σας για τον Τροχό της Τύχης”. Λέω τώρα τι τρολάρισμα είναι αυτό; Και απαντώ “δεν είμαι ο Πολυχρονίου αλλά ο Πολυχρονίδης. Έχετε κάνει λά��ος”. Τσακ.. το κλείνω! Μετά από 2-3 λεπτά ξαναχτύπησε το τηλέφωνο και τους ρώταγα αν είναι σίγουροι!» καταλήγοντας ότι «δεν ήξερα καν ότι γίνονται δοκιμαστικά».

Για την εμπειρία της στον «Τροχό της Τύχης» μίλησε όμως και η Τζούλια Νόβα, λέγοντας:

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που με διαλέξανε. Είναι μια εμπειρία που θα μου κάνει πολύ καλό. Είναι κάτι φρέσκο, καινούργιο και ευχάριστο. Παίζουμε και περνάμε καλά. Όταν με πήραν αναρωτήθηκα “για ποιο λόγο εμένα”;»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.