​Ο «Τροχός Της Τύχης» γυρίζει, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Τζούλια Νόβα δίνουν τον ρυθμό και οι παίκτες κερδίζουν πλούσια δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα! Η κάμερα της εκπομπής «Μία» μπήκε στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού του Star, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 23 του μήνα, στις 18:50!

«Είναι απλό! Όποιος γυρίζει τον Τροχό, κερδίζει! Αυτό είναι υποχρεωτικό», είπε ο Πέτρος και έδειξε όλο καμάρι το αμάξι που κάθε μέρα διεκδικεί ένας παίχτης, ενώ πρόσθεσε ότι τα δώρα είναι φοβερά, ενώ τα χρήματα φτάνουν έως και τα 7.000 ευρώ. «Νομίζω ότι είναι τα μεγαλύτερα ποσά που δίνει αυτή τη στιγμή ένα τηλεπαιχνίδι και το κάνουμε χαμογελώντας και διασκεδάζοντας! Πραγματικά, είναι ό,τι πιο διασκεδαστικό μου έχει συμβεί σε δουλειά!», πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η γοητευτική Τζούλια Νόβα ανέφερε: «είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό, σου δίνει πολλή χαρά! Και οι παίκτες και το κοινό περνάνε πολύ όμορφα και εμείς μαζί τους! ��ην πρώτη μέρα είχα άγχος, αλλά σιγά σιγά μου φεύγει».

Στον «Τροχό Της Τύχης» συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη!

«Αφορμή για τα χρώματα του πλατό αποτέλεσαν οι 48 διαφορετικές τιράντες που έχω! Τους είπα να τις συνδυάσουν με τα χρώματα στο στούντιο! Είναι το πιο όμορφο πλατό που έχω δει σε τηλεπαιχνίδι! Όποιος το βλέπει από το σπίτι, αλληθωρίζει από τα χρώματα και την ομορφιά, όχι μόνο της Τζούλιας…», συνέχισε χιουμοριστικά ο Πέτρος και έκλεισε ραντεβού με το κοινο.

Από την προσεχή Δευτέρα, 23 Μαρτίου και κάθε μέρα, στις 18:50, συντονιστείτε στο Star, γιατί… όποιος γυρίζει, κερδίζει!

Δείτε στο βίντεο πλάνα από τον «Τροχό Της Τύχης» και τις δηλώσεις των παρουσιαστών