Το βραβείο… «χοντράδας» διεκδίκησαν Γιώργος Λιάγκας και Κατερίνα Στικούδη, με τον παρουσιαστή να επιτίθεται στην τραγουδίστρια που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή και εκείνη να τον ρωτά, μεταξύ άλλων, «δεν ντρέπεσαι;»!

Αφορμή για την «μονομαχία» στάθηκε η δήλωση της Κατερίνας ότι δεν μετανιώνει για το «κομπλεξικές βλαχάρες καρακάξες» που έγραψε στο Instragram της Δέσποινας Καμπούρη.

Ο Γιώργος είπε στην καλεσμένη του ότι η εν λόγω φράση τον πείραξε και εκείνη του ανταπάντησε «σιγά, εσύ έχεις πει χειρότερα��!

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι χαρακτηριστικός:

Λιάγκας: «Δεν έχω πει χειρότερα, πίστεψέ με»

Στικούδη: «Έχεις τα πρωτεία εσύ, πρέπει να με καταλαβαίνεις»

Λιάγκας: «Δε νομίζω. Δε σε καταλαβαίνω καθόλου. Δεν έχω προσβάλει ανθρώπους, για δείξε μου που έχω προσβάλει. Μπορεί να λέω χειρότερα, αλλά με άλλο τρόπο. Εκεί ήταν προσβλητικός τρόπος»

Στικούδη: «Τέλος πάντων, αφού δε με νιώθεις δεν πειράζει

Μάταια προσπάθησε η τραγουδίστρια να αλλάξει θέμα, αφού ο παρουσιαστής θέλησε να φτάσει το πράγμα στα άκρα: ρώτησε την Κατερίνα τι θα κάνει αν έρθει τετ α τετ με την Καμπούρη και, όταν εκείνη απάντησε ότι θα την φιλήσει, εκείνος της είπε «που; Στο στόμα; Προκλητικά; Γιατί εσύ θες να προκαλέσεις και λίγο»!

Ο νέος γύρος της «μονομαχίας» συνεχίστηκε ως εξής:

Στικούδη: «Στο στόμα; Θα το' θελες να το δεις πολύ αυτό μου φαίνεται»

Λιάγκας: «Εγώ θα το 'θελα, ναι, πολύ ωραίο θέμα, θα το παίζαμε εδώ κανά μισάωρο την άλλη μέρα το πρωί»

Στικούδη: «Δεν ντρέπεσαι;»

Λιάγκας: «Καθόλου δεν ντρέπομαι. Εσύ δεν ντράπηκες που έγραψες αυτά, θα ντραπώ εγώ που θα σε δώ να φιλιέσαι στο ��τόμα;»

Στικούδη: «Μη με σταυρώνεις σε παρακαλώ, έχουν γίνει πάρα πολλά πράγματα γύρω μας αυτές τις μέρες...»

Ρόλο… πυροσβέστη ανέλαβε η Φαίη Σκορδά, λέγοντας «και για αυτό να βγαίνουμε να λέμε για τους άλλους; Βρε Κατερίνα τι έχεις πάθει;» και η τραγουδίστρια έληξε το θέμα, προτείνοντας να μην συνεχίσουν άλλο την συζήτηση

Δείτε στο βίντεο την κόντρα Λιάγκα – Στικούδη!