Με το… αγαπημένο του θέμα, την σχέση της Ναταλίας Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου, ασχολήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή την ατάκα της παρουσιάστριας «από πηδίκουλες γέμισε ο τόπος» και την φημολογούμενη σχέση του ηθοποιού με την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου.

«Αν το γράφει για τον Μάνο Ιωάννου, πραγματικά είναι λάθος. Γιατί, σιγά τον γκόμενο που γράφει, ε δε μπορείς να είσαι μ’ ένα γκόμενο πέντε χρόνια, δύο τελοσπάντων. Δε μπορείς να είσαι μ’ ένα τύπο, να καταλαβαίνουμε όλοι ότι η Ναταλία ουσιαστικά είναι εκείνη που τέλειωσε τη σχέση, εγώ έτσι έχω καταλάβει πάντως και ξαφνικά επειδή ο άλλος κάνει ένα βήμα παρακάτω ακόμα και σοβαρή σχέση να μην είναι αλλά επιφανειακή, ξαφνικά να τον λες πηδίκουλα Είναι λάθος να είσαι με κάποιον 2 χρόνια μαζί, μετά να χωρίζεις για οποιοδήποτε λόγο και μετά να κάθεσαι και να τον λες πηδήκουλα» είπε ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τον νεαρό ηθοποιό, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει γιατί όλοι τα έχουν βάλει μαζί του: «να το κόψει και να το πετάξει στα σκυλιά δηλαδή επειδή χώρισε από τη Γερμανού; Τι λέτε ρε παιδιά! Έχει βιολογικές ανάγκες. Έχουν χωρίσει άλλωστε πολύ καιρό. Η διανομή του Γεωργαντά ήταν πριν δύο μήνες και το ζευγάρι είχε από πολύ πιο πριν προβλήματα, 3-4 μήνες δηλαδή έχουν περάσει από τότε που χώρισαν».

Τέλος ο παρουσιαστής είπε πως όταν πραγματικά θέλεις να γυρίσεις σελίδα δεν ασχολείσαι καθόλου με τον άλλο: «δυστυχώς όμως η φίλη μου η Ναταλία έτσι λειτουργεί» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν αναφέρομαι στη Γερμανού, αλλά όταν έχεις χωρίσει από κάποιον και εκείνος σου ζητά επανένωση και ξαφνικά μαθαίνεις πως βγαίνει με άλλη, τότε τον λες πηδίκουλα».

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ο Γιώργος «στόλιζε» την Ναταλία ακόμα και όταν ήταν ζευγάρι με τον Μάνο. Ποιός, για παράδειγμα, ξεχνά την ατάκα «για μένα η Ναταλία γίνεται ρόμπα», όταν στα περιοδικά ειχνα βγει φωτογραφίες του ζευγαριού να φιλιέται; Ή μήπως ξεχνιέται το «εμένα τα ζευγάρια που γλείφονται-ξεροφλείφονται δημοσίως, δεν μ΄αρέσουν. Κάτσε στο δωμάτιο σου, και όπου θες, και φιλήσου! Πως δεν το ελέγχεις; Δηλαδή τι… ακράτεια έχουμε πάθει;» που επίσης είχε πει στην εκπομπή;

Αλλά ο παρουσιαστής τα είχε βάλει και με τον Μάνο που τώρα υπερασπίστηκε! Μεταξύ άλλων, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τον είχε κοροϊδέψει επειδή αποκαλούσε την Ναταλία «κοπέλα μου», ενώ προκάλεσε την ενόχλησή του, όταν ο Μάνος βρέθηκε στο π��ατό και εκείνος τον ρωτούσε επίμονα για τις φήμες περί χωρισμού τους!

Αυτό θα πει... σταθερότητα στις απόψεις!