​Τέλος δε φαίνεται να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αφού μετά το status του Ανδρέα στο facebook,που χαρακτήριζε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ ημιμαθή, ήρθε και η απάντηση του Κωνσταντίνου!

«Υποθέτω, πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ανιχνευτής λάθους του ΣΚΑΙ στις 6, με το που εντόπισε το γλωσσικό μου στραβοπάτημα, έσπευσε ενθουσιώδης να σβήσει τον δέκτη του και να τουιτάρει το λαβράκι του. Έτσι, έχασε το ότι στη συνέχεια διόρθωσα το σφάλμα ο ίδιος ON AIR. Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε το συνάφι των κραχτών, τo ίδιο που τον κατακρεούργησε στο παρελθόν, να πάρει πάσα και να κάνει τη δουλειά του. Ας είναι. Ο καλός λόγος, άλλωστε, είναι απείρως δυσκολότερος από τον κακό. Καθείς με τις δυνάμεις του. Ανδρέα, καλή δύναμ��» έγραψε στoν προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

μπογδάνος (638x348).jpg

Να σας θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολιάζοντας στην εκπομπή του την Ορκομωσία του Προκόπη Παυλόπουλου, έκανε ένα λάθος και αντί να πει των αγημάτων άτινα είπε οίτινα.