Η στιγμή έφτασε: από σήμερα και κάθε μέρα, στις 18:50, ο «Τροχός Της Τύχης» γυρίζει στο Star, με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα!

4M4B0070 (800x533).jpg

Το τηλεπαιχνίδι -που δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin, βασισμένο στο αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, την Κρεμάλα- επιστρέφει πιο συναρπαστικό από ποτέ και μοιράζει γέλιο, χαρά, κέφι, πλούσια δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα.

πετροσ.jpg

Στον «Τροχό Της Τύχης» συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη!

τζοθλια.jpg

Ο «Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, καθώς στο οriginal format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D και το ισπανικό Antena 3, ενώ σύντομα το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

4M4B0003 (800x533).jpg

Από σήμερα, 23 Μαρτίου, και κάθε μέρα, στις 18:50, στο Star... όποιος γυρίζει, κερδίζει!!!

4M4B0243 (800x533).jpg

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της εκπομπής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- «Ο Τροχός της Τύχης»: Το ΝΕΟ τηλεπαιχνίδι του Star μοιράζει δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα

- ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: δείτε πλάνα από τα γυρίσματα για τον «Τροχό Της Τύχης» του Star!