​Ο «Τροχός Της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ και, μέσα από την συχνότητα του Star, μοιράζει γέλιο, χαρά, κέφι, πλούσια δώρα, μετρητά και αυτοκίνητα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η πρεμιέρα του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού, με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα, θα γίνει την Δευτέρα, 23 Μαρτίου, στις 18:50! Πριν τον «Τροχό», στις 17:50, θα συνεχίσει να προβάλλεται η κωμική σειρά «Two And A Half Men», ενώ θα ακολουθεί, στις 19:50, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, την «Κρεμάλα» και δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο. Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη!

Ο «Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, καθώς στο οriginal format έχουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές. Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D και το ισπανικό Antena 3, ενώ σύντομα το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Από τις 23 Μαρτίου στο Star... όποιος γυρίζει, κερδίζει!!!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του «Τροχού της Τύχης»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Μόνο στο star.gr: ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του «Τροχού της Τύχης»

- ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ τα γυρίσματα του τρέιλερ για τον «Τροχό της Τύχης»