Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του «Τροχού της Τύχης» που έρχεται στο Star σας παρουσιάζουμε πλάνα από τα γυρίσματα για το τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού.

090315190123_3579 (1).jpg
Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το τρέιλερ γυρίστηκε σε μια όμορφη γειτονιά στο Χαϊδάρι. O παρουσιαστής, Πέτρος Πολυχρονίδης, κάθισε στο τιμόνι του τρακτέρ έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή Τζούλια Νόβα.

090315190121_1722.jpg
Ο νέος "Τροχός της Τύχης" επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά πλούσια δώρα, μετρητά, ακόμα και αυτοκίνητα!

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών ��ρόνων, την κρεμάλα. Συμμετέχουν τρεις παίκτες οι οποίοι γυρίζουν τον τροχό, επιλέγουν σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στο γύρο.

090315190122_2689.jpg
Ο παίκτης που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον τελικό για επιπλέον κέρδη.

Το τηλεπαιχνίδι θα βγει στις οθόνες στα μέσα Μαρτίου και θα προβάλλεται πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Φέτος στο Star όποιος γυρίζει, κερδίζει ακόμη κι ένα αυτοκίνητο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο στο star.gr: ΔΕΙΤΕ το ΤΡΕΙΛΕΡ του «Τροχού της Τύχης»

Πέτρος Πολυχρονίδης: Μάθετε τα πάντα για τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης» στο Star!

Τζούλια Νόβα: Μάθετε τα πάντα για την σύγχρονη «Κρίστα» του «Τροχού της Τύχης» στο Star!