Το δίλημμα του Σερντάρ και η αποκάλυψη του Μπαράν για την μητέρα του και τον Ογούζ μονοπωλούν το σημερινό επεισόδιο του «Μαύρο Τριαντάφυλλο», της σειράς που μεταδίδει καθημερινά, στις 08:00, το Star!

​Ο Σερντάρ βρίσκεται σε δίλημμα, ωστόσο, δεν ρισκάρει να χάσει την Αντά. Τον ενοχλεί, όμως, που είναι αναγκασμένος να της κρατάει μυστικά και, τελικά, αποφασίζει να της μιλήσει αλλά η Μάγια τον εμποδίζει.

Στο μεταξύ, ο εφιάλτης της Ναρίν γίνεται πραγματικότητα. Ο Μπαράν μαθαίνει τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τη μητέρα του και τον Ογούζ. Όταν τους βλέπει μαζί, επιτίθεται στον Ογούζ πριν προλάβει η Ναρίν να του δώσει κάποιες εξηγήσεις και η κατάσταση παίρνει δυσάρεστες διαστάσεις. Ο Κεντάλ ενημερώνεται για το συμβάν και γίνεται έξαλλος.

Η Ναρίν βρίσκεται σε απόγνωση: πρώτη φορά στη ζωή της γνωρίζει έναν άντρα που τη λατρεύει και την εκτιμά, όμως, δυστυχώς γι’ αυτήν, δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένη επειδή αντιδρά ο Μπαράν. Φοβάται μην χάσει για άλλη μια φορά το γιο της και την κυριεύει ο πανικός…