Νεύρα, ανακαλύψεις και καβγάδες, που θα μας κάνουν να γελάσουμε, έχει το σημερινό τριπλό επεισόδιο της σειράς «The Big Bang Theory», που μεταδίδει καθημερινά, στις 18:50, το Star!

Ο Σέλντον εκνευρίζεται με την Έιμι όταν εκείνη του «καταστρέφει» μία από τις αγαπημένες του ταινίες. Σχεδιάζει όμως ήδη την εκδίκησή του… Παράλληλα, ο Λέοναρντ, βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο να χειρίζεται τις παραξενιές της Πένι. Ο Στιούαρτ με τον Ραζ ψάχνουν για ερωτικές συμβουλές στο χειρότερο δυνατό μέρος… το διαδίκτυο!

1 (800x526).jpg

Η Έιμι αναλαμβάνει μία θέση εργασίας στο πανεπιστήμιο. Η καθημερινή επαφή όμως με τον Σέλντον προκαλεί τριβή στη σχέση τους και αναγκάζει τον Σέλντον να επανεκτιμήσει τον χρόνο που οι δυο τους περνούν μαζί. Εν τω μεταξύ, ο Χάουαρντ καβγαδίζει έντονα με τη Μπερναντέτ και καταλήγει… στον καναπέ του Ραζ!

2 (800x533).jpg

Ο Σέλντον κάνει μία πολύ σημαντική επιστημονική ανακάλυψη, καταλήγει όμως να έχει τύψεις καθώς η διαδικασία δεν έγινε με τον σωστό τρόπο και νιώθει σαν να έχει «κλέψει». Εν τω μεταξύ, ο Χάουαρντ ετοιμάζει κάτι απόλυτα ρομαντικό για να γιορτάσει με την Μπερναντέτ την επέτειο του πρώτου τους ραντεβού. Η Πένι «εμπνέεται» από την κίνηση αυτή του Χάουαρντ και προσπαθεί να κάνει το ίδιο με τον Λέοναρντ...