​Με πολλή συγκίνηση αλλά και πολλή αγάπη μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου για τον πολυαγαπημένο της πατέρα, ο οποίος «έφυγε» από την ζωή πριν μερικούς μήνες, νικημένος από τον καρκίνο.

Η παρουσιάστρια που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την μεγάλη αυτή απώλεια, αναφερόμενη σ΄εκείνον κατά την διάρκεια συνέντευξής της, δεν άντεξε και «λύγισε»:

«Του είπα όλα αυτά που ήθελα να του πω. Γι΄αυτό και χαμογελάω αυτή την στιγμή. Ήτανε η κύρια μου αγωνία. Όταν αρρώστησε είπα “τι πρέπει να πω στον μπαμπά;” και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα “δεν είναι πολλά, γιατί μιλάω με τον μπαμπά μου και είναι όλα εντάξει”».

1306_KARAVATOY_ME_TOYS_GONIS_TIS_19122011 (1).jpg
Ωστόσο όπως λέει, «με το που έμαθα ότι ο μπαμπάς μου αρρώστησε, σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φύγει».

Από ποιον το έμαθε; «Μου το είπε η μαμά μου», η οποία όλο αυτό τι διάστημα ήταν «βράχος»:

«Υπήρξε πολύ τρέξιμο, πολύ ζόρι και πολλή αγωνία. Η μαμά μου ήταν βράχος. Εγώ πηγαινοερχόμουν στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς ο μπαμπάς μου ήταν πάρα πολύ γερή κράση, και παρά την σοβαρότητα της ασθένειας του, κατάφερε να αντέξει καιρό, οπότε είδε και την Αέλια να μεγαλώνει λίγο».

Τέλος όπως εξηγεί, η κόρη της ήταν αυτή που «κράτησε» τον παππού της:

«Η Αέλια κράτησε και τον μπαμπά μου. Λίγους μήνες πριν φύγει, όταν μπορούσε ακόμα να σταθεί, έκανε το αλογάκι για να είναι η εγγονή του πάνω στην πλάτη του. Κορυφαίος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.