Μπορεί να έχουν περάσει 14 χρόνια από τη συμμετοχή της στο Big Brother 1, ωστόσο η Μαίρη Σκόρδου δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Η τηλεπερσόνα που σήμερα ασχολείται με το… τραγούδι, ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για το reality αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά από αυτό με αποτέλεσμα να «λυγίσει» on camera.

ΣΚ.jpg
«Κάποια στιγμή είχα μια πολύ μεγάλη πικρία. Έλεγα “τι ήθελα να και μπήκα στο παιχνίδι”. Από τη μία μου άρεσε, από την άλλη καθόμουν και έκλαιγα. Τη μία μου λέγαν τα πιο ωραία πράγματα που μπορούσα να ακούσω και την άλλη πράγματα που δε μου ταίριαζαν» ανέφερε η Μαίρη Σκόρδου με δάκρυα στα μάτια.

«Εμείς δεν γνωρίζαμε τι θα συμβεί. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που γινόταν στην τηλεόραση. Ένα απλό παιχν��δι. Δεν ήξερα ότι αυτό θα μου άλλαζε όλη τη ζωή. Δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τόσο δυνατό και δεν υπήρχε κανείς να προστατεύσει τη Μαίρη. Οποιοδήποτε ήθελε δημοσιότητα έβγαινε και έλεγα κάτι κακό για εμένα. Κάποιες στιγμές ήθελα να είναι η ζωή μου πιο απλή. Να μην χρειάζεται να λογοδοτώ, αν είμαι καλή ή δεν είμαι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ