Χωρίς την Ελένη Μενεγάκη είναι και το σημερινό -και αν δεν αλλάξει κάτι όπως φαίνεται και τα επόμενα- «Hello», μετά την κόντρα με την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, η οποία πήρε άγριες διαστάσεις.

Η παρουσιάστρια αποκλειστικά μέσω του star.gr, είχε αναφερθεί στο περιστατικό και είχε ζητήσει από την εκδότρια του περιοδικού, να μην δημοσιεύσει ποτέ ξανά φωτογραφία της, να μην αναφέρει ποτέ ξανά το όνομά της και εν γένει να μην ξαναασχοληθεί ποτέ κανένα από τα περιοδικά για τα οποία έχει γνώμη ή σχέση με την Ελένη ή και με οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας της.

Έτσι λοιπόν η Έλενα Μακρή Λυμπέρη έκανε στροφή στα… «αριστερά» και έβαλε στη θέση της (δηλαδή στο εξώφυλλο του περιοδικού όπου μέχρι τώρα "βρισκόταν" η Ελένη Μενεγάκη), τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, μετά της συζύγου του, Δανάης Στράτου.

image1.jpg

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ:

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, πριν μια εβδομάδα υπήρξε μια πολύ έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε παρουσιάστρια και εκδότρια, με αφορμή το εξώδικο που απέστειλε η Ελένη στο «Hello», επειδή στις σελίδες του φιλοξένησε φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της, Βαλέριας, με το πρόσωπό της καλυμμένο με pixels, από το εσωτερικό του ξενοδοχείου στην Κηφισιά.

Στο εξώδικο αυτό απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο η εκδότρια, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Προσωπικά, δε βρίσκω καν ενδιαφέρουσα εδώ και χρόνια τη δουλειά της Ελένης Μενεγάκη. Βλέπω πόσο βαριέται –ως και τσίχλα μασάει, χωρίς αιδώ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της– και τη μεταδίδει κιόλας αυτή τη βαρεμάρα στο κοινό της. Είναι απλά καθισμένη, μόνιμα απροετοίμαστη, ρεπορτάζ δεν κάνει γιατί δεν ξέρει να κάνει. Αναγιγνώσκει δουλειές δημοσιογράφων από τα sites, που παράγουν πρωτογενές υλικό, καθώς και από τα περιοδικά μας, που επέλεγε πάντα και παρουσίαζε το φιλέτο, κι ας είχε πέσει δουλειά και πόνος από κάποιους για να εξασφαλίσουν την όποια συνέντευξη. Οι συνεργάτες της, ουσιαστικά προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της ναζιάρας ή άκεφης (κατά περίπτωση) σουλτάνας Χουρέμ, αλλά ποιος νοιάζεται για το ατελείωτο telemarketing μιας εκπομπής που μπορείς να δεις μόνο άρρωστος στο κρεβάτι του Υγεία;» με την Ελένη να ανταπαντά λέγοντας:

«Η προσπάθειά μου να προστατεύσω τα παιδιά μου από τη δημοσιότητα σε ιδιωτικές τους στιγμές και σε ιδιωτικό χώρο, σχολιάστηκε από την κα Μακρή-Λυμπέρη με τρόπο παραπλανητικό, εξαπολύοντας μία εκτός ορίων επίθεση στο πρόσωπό μου. Ποτέ δεν ζήτησα την απόσυρση του περιοδικού. Ζήτησα την επικάλυψη μιας φωτογραφίας επειδή τραβήχτηκε παράνομα από ιδιωτικό χώρο. Τα υπόλοιπα, είναι απλά ψέμα. Όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν η κα Μακρή-Λυμπέρη είχε σεβαστεί το αυτονόητο δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην ιδιωτικότητα του βίου του και την εξίσου αυτονόητη υποχρέωση κάθε μητέρας να προστατεύει και να φροντίζει τα παιδιά της. Είμαι σίγουρη ότι τα ελληνικά δικαστήρια θα με δικαιώσουν» ανέφερε η παρουσιάστρια σε ανακοίνωσή της και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά τον παραληρηματικό της λόγο, τα ψεύδη και την απαξίωση που εκφράζει όχι μόνο για εμένα αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές που επί 20 και πλέον χρόνια παρακολουθούν τις εκπομπές μου και οι οποίοι κατά την κα Μακρή-Λυμπέρη είναι «άρρωστοι στο κρεβάτι του Υγεία», ας κρίνετε όλοι όσοι διαβάσατε το κείμενό της. Πως είναι δυνατόν στη χυδαία αυτή συμπεριφορά να έδωσε αφορμή η προσπάθειά μου να προστατεύσω τα παιδιά μου από παράνομες προσβολές».