​Μία από τις πιο συγκλονιστικές περιπέτειες με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Στέιθαμ, «Το Μούτρο», μεταδίδει απόψε, στις 22:10, το Star!

Ο Άρθουρ Μπίσοπ είναι ένας π��ηρωμένος δολοφόνος, ένας στυγνός επαγγελματίας, ένας ψυχρός εκτελεστής. Ιδανικός θα έλεγε κανείς για ένα τέτοιας φύσης «επάγγελμα». Είναι απόλυτα αποστασιοποιημένος από κάθε συμβόλαιο που αναλαμβάνει, ενώ το έχει σαν αρχή να μη δημιουργεί οποιουδήποτε είδους σχέση με τα θύματά του. Για εκείνον είναι μία δουλειά σαν όλες τις άλλες και κάποιος πρέπει να την κάνει.

Όλα αυτά αλλάζουν όμως όταν ο μέντοράς του στο επάγγελμα δολοφονείται. Ο Άρθουρ πλέον ζητάει εκδίκηση, ψάχνει να βρει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία και να επιβάλλει ο ίδιος τον νόμο, η υπόθεση είναι πιο προσωπική από ποτέ. Η κατάσταση περιπλέκεται περαιτέρω όταν ο γιός του δολοφονημένου βρίσκει τον Άρθουρ και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει για να σκοτώσουν μαζί τους υπεύθυνους για τον θάνατο του πατέρα του.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Σάιμον Ουέστ, ενώ πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Μπεν Φόστερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Μίνι Άντεν.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!