Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι, που έγραψε ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση, έρχεται στο Star!

O νέος «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει πιο συναρπαστικός από ποτέ για να χαρίσει γέλιο, χαρά, αγωνία, κέφι, πολλά, πλούσια δώρα, μετρητά ακόμη και αυτοκίνητα! Γιατί φέτος στο Star «Όποιος γυρίζει…κερδίζει!»

Ο «Τροχός της Τύχης» βασίζεται στο αγαπημένο παιχνίδι των μαθητικών μας χρόνων, «Κρεμάλα» . Δημιουργήθηκε το 1975 από τον Merv Griffin για το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
Στο παιχνίδι συμμετέχουν τρεις παίκτες, οι οποίοι γυρίζουν τον Τροχό, επιλέγουν ορισμένα σύμφωνα της αλφαβήτου και κερδίζουν χρήματα ή δώρα. Ο πρώτος παίκτης, που θα βρει την κρυμμένη λέξη ή φράση, κερδίζει όσα χρήματα ή δώρα έχει συγκεντρώσει στον γύρο.
Ο παίκτης, που έχει τα περισσότερα χρήματα ή δώρα στο τέλος του βασικού μέρους του παιχνιδιού, είναι ο μεγάλος νικητής και παίζει στον Τελικό για επιπλέον κέρδη.
«Ο Τροχός Της Τύχης» έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο καθώς στο original format έ��ουν γίνει περισσότερες από 60 διεθνείς προσαρμογές.
Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες ανανεώσεις format διεθνώς, την οποία υιοθέτησαν μεγάλα κανάλια σε όλες τις χώρες, όπως το γαλλικό TF1, το τουρκικό Kanal D, το ισπανικό Antena 3 ενώ σύντομα το παιχνίδι θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε Πορτογαλία και Κροατία.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δούμε στην οθόνη του STAR το τρέιλερ συμμετοχών, γιατί «όποιος γυρίζει… κερδίζει!»

Η διαδικασία της επιλογής των δυο παρουσιαστών, του κεντρικού παρουσιαστή και της συμπαρουσιάστριάς του, είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις.