​Στη αντεπίθεση πέρασε ο Άρης Καβατζίκης, απαντώντας εκ νέου στην Ελένη Μενεγάκη, μετά την ανακοίνωση την οποία έδωσε στη δημοσιότητα, κάνοντας λόγο για επίθεση άνευ ορίων στο πρόσωπο της από την Έλενα Μακρή Λυμπέρη, και ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως αυτό που ζήτησε μέσω εξώδικου ήταν η επικάλυψη μιας φωτογραφίας, και ΟΧΙ η απόσυρση του περιοδικού.

Ωστόσο ο Καβατζίκης που είναι διευθυντής σύνταξης στο «Hello», αποκάλυψε σήμερα κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αλλάζουν τα δεδομένα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

«Τα περιοδικά τυπώνονται Δευτέρα βράδυ. Τρίτη απόγευμα στις 17:00 με παίρνει η κυρία Χριστίνα Παναγουλέα, που είναι συνήγορος της Ελένης. Δεν μου είπε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε για ασφαλιστικά μέτρα. Μου είπε “κύριε Καβατζίκη, πρέπει να αλλάξετε το περιοδικό. Ή να κόψετε την φωτογραφία αυτή, ή να της βάλετε ένα στίκερ. Της λέω “κυρία Παναγουλέα αυτό δεν γίνεται! Γιατί το περιοδικό Τρίτη απόγευμα φεύγει και ταξιδεύει στην επαρχία! Τι άλλο μπορώ να κάνω αν αποδειχθεί ότι είναι λάθος νομικά;” και μου απαντά “θα δούμε πως θα το προχωρήσουμε, γιατί έχετε καταπατήσει τις τάδε συνθήκες”».

Και συνεχίζει λέγοντας:

«Την Τετάρτη το πρωί στις 10:00, δέχτηκα τηλεφώνημα ότι έπρεπε να παρουσιαστώ στη 13:00 στα δικαστήρια, γιατί το εξώδικο είχε σταλεί στις 19:00 το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας. Εκεί η κυρία Παναγουλέα και ο νομικός σύμβουλος των Αττικών Εκδόσεων μας ζήτησαν να καλύψουμε τη φωτογραφία. Επειδή όμως το περιοδικό ταξίδευε ήδη, η κάθε νόμιμη ενέργεια (που ανέφερε τα εξώδικο το οποίο είχε ήδη σταλεί), ήταν η απόσυρση του περιοδικού. Μάλιστ�� η κυρία Παναγουλέα έκανε υπολογισμούς για το πόσο θα κοστίσει η απόσυρση του περιοδικού».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένας δόλος στο πρόσωπο της Ελένης, καθώς και ότι το περιοδικό δεν γνώριζε ότι αν νοικιάσεις χώρο π.χ ξενοδοχείου είναι σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Μάλιστα τονίζει πως μετά την αποστολή του εξώδικου, ο ίδιος την κάλεσε στο κινητό της για να δει τι συμβαίνει,αλλά η παρουσιάστρια δεν του το σήκωσε… ποτέ!

Στη συνέχεια, ο Άρης Καβατζίκης αποκάλυψε πως η επίμαχη φώτο από τα γενέθλια της Βαλέριας, έφτασε στο περιοδικό «από συγκεκριμένο πρακτορείο, αλλά δεν ξέρω πως τη βρήκε ο φωτογράφος!»

Όσο για το τι θα κάνουν από εδώ και ��το εξής με τις φώτο της Ελένης;

«Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε. Είναι απόφαση της κυρίας Λυμπέρη και της ομάδας μας, την οποία θα συζητήσουμε. Με απασχολούν πολύ περισσότερο σοβαρά ζητήματα από το αν θα βάλω φώτο της Ελένης σε περιοδικό. Όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε».

ΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ;

«Τη γνώμη μου για την Μενεγάκη την ξέρετε, αλλά ας μιλήσουμε ειλικρινά. Αποδεικνύεται ότι νομικά, η Ελένη Μενεγάκη έχει δίκιο. Πως μπορεί να μάθει η Μενεγάκη ότι διέρρευσε φώτο από μέσα; Να κάνει δίκη προθέσεων; Καλεσμένος δεν σας έδωσε την φωτογραφία; Ενώ θεωρητικά και τυπικά έχει δίκιο, ουσιαστικά δεν γίνεται! Η κόντρα είναι επί προσωπικού. Προφανώς η Ελένη ενοχλήθηκε και από όσα έγραψε η Έλενα Μακρή Λυμπέρη. Προφανώς κάποια κόντρα υπήρχε με το περιοδικό από πριν, και η Μενεγάκη βρήκε την αφορμή να το τραβήξει στα άκρα. H ουσία είναι ότι της έριξε το γάντι επί προσωπικού η κα Λυμπέρη, και η Μενεγάκη της απαντά επί προσωπικού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κείμενο-ΦΩΤΙΑ: Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ της Έλενας Μακρή-Λυμπέρη στην Ελένη Μενεγάκη μετά το εξώδικο

Ξέσπασμα Καβατζίκη για το εξώδικο της Μενεγάκη μετά το κέιμενο-φωτιά της Λυμπέρη!

Μενεγάκη μετά την επίθεση Λυμπέρη: «κάθε μέρα κάτι μας κάνει να γελάμε»